Uusi alku Casablogeissa

Jo kohta vuoden olemme kirjoitelleet blogia yhdessä ja iloksemme voimme tänään kertoa päässeemme osaksi suurempaa ”perhettä”, nimittäin tänne Casablogeihin. Paljon on vielä opeteltavaa uudessa alustassa, mutta pikkuhiljaa saamme sivut meidän näköisiksi. Koska siellä on varmasti myös monia uusia tuttavuuksia niin kokosimme vuoden aikaisia kuviamme kollaaseiksi antamaan hiukan esimakua siitä, keitä olemme ja millainen blogimme on. Mielellämme kuulisimme teistä myös kommenttiboksin puolella joten rohkeasti sinne kirjoittelemaan. Toivottavasti myös vanhat lukijat ovat löytäneet meidät täältä. Tervetuloa!

Muutaman julkaisun edelliseltä alustalta siirsimme mutta loput löytyvät vielä hetken aikaa täältä.

parhaat%20kollaasi.jpg

Kollaasit4.jpgparhaat%20kollaasi2.jpgparhaat%20kollaasi1.jpg

Yhteinen.jpg

2forliving - -

8 kommenttia “Uusi alku Casablogeissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *