Eteisen muutos

Noin viikko sitten Marjukka mainitsikin eteisen odottavan sopivaa vapaata viikonloppua jolloin ehtisimme toteuttaa jo kesällä suunnitellun pienen stailauksen. Eipä montaa päivää mennyt, kun jo löysimme kalentereistamme lyhyellä varoitusajalla yhteisen vapaan ja päätimme ryhtyä hommiin! Pari päivää se vaati, mutta tältä se eteinen nyt muutoksen jälkeen näyttää, mitäs tykkäätte? 

Casa2.jpg

Muutokseen ei vaadittu muuta kuin aikaa ovien ja seinien maalaamiseen, pari erilaista maalia, uusi matto ja valaisin (Ellokselta). Alunperin suunnitelmissa oli maalata vain eteisen ovi, mutta siinä vaiheessa kun kävimme työvaiheita läpi saimme inspiraation maalata vielä kylpyhuoneen oven sekä tuon portaiden alla olevan pienen seinänpätkän. Voi olla, että tuohon seinään maalamme vielä pienen pätkän liitutaulumaalilla, mutta se ajatus sai jäädä vielä hieman hautumaan. 🙂

Casa3.jpg

Tässä näette miltä eteinen näytti ennen muutosta.

 

marjukan+eteinen+tuotteet.jpg.jpg

Jotta valkoisiin laakaoviin saatiin tarttumapintaa, pesimme ne aluksi maalipesulla. Tämän jälkeen maalasimme ovet Otex- tartuntapohjamaalilla vaahtomuovitelaa käyttäen. Kun pohjatyöt olivat valmiina ja tarkasti tehtynä, maalasimme muutaman kerroksen mustalla Helmi-kalustemaalilla. Seinään portaikon alla taas teippasimme valorajat maalarinteipillä jonka jälkeen sipaisimme teipinrajoihin hieman valkoista maalia jotta rajasta tulisi teräviä kun mustan kerroksen maalasimme Tikkurilan syksyn uutuudella, Black- seinämaalilla. Tämäkin vaati kaksi kerrosta jotta lopputuloksesta tuli todella hyvä.

Casa1.jpg

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Ovi sai näiden kuvien ottamisen jälkeen vielä pienen lisäyksen, josta Marjukka laittaa kuvan vielä joskus myöhemmin. 

Yhteinen.jpg

2 kommenttia “Eteisen muutos

  1. Ihan todella onnistunut muutos! Ovet ovat aivan upeat! Kokonaisuus tyylikäs ja ei uskoisi samaksi eteiseksi.

    1. Kiitos kommentista! Olen fiilistellyt täällä kotona tätä muutosta myös todella paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *