Eteisessä

Oli kaunis iltapäivän valo, koti siivottu ja eteinen somistettu. Vaikka taloudessamme minä taidan olla se jonka päässä pyörii jatkuvasti sisustus ja -remonttihaaveita, eteisessä tällä hetkellä oleva kello on todiste siitä, että meillä molemmat osapuolet saavat sisustaa. Jättimäinen Rolex -kello ei ehkä olisi ollut itselleni ensimmäinen valinta kelloa hankittaessa, mutta mielestäni koti saa olla asujiensa näköinen.

Casa1.jpg

Casa5.jpg

Laukku oli mielestäni erittäin onnistunut löytö Salon vanhassa nahkatehtaassa toimivasta second hand liikkeestä. Täysin uuden veroisella Marc by Marc Jacobsin pikkulaukulla ei ollut liikaa hintaa, ja vaikka malli ei ehkä olekaan viimeisimmän trendin mukainen se sopii täydellisesti omaan käyttööni.

Casa4.jpg

Casa2.jpg

Kukapa ei tykkäisi marmorista, ja tämäkin pieni tarjotin oli äitini tekemä löytö käytettynä. Hauska yksityiskohta eteisessä, ja eipähän loju avaimet ihan vaan pöydän päällä mihin ne helpoiten useni tulisi heitettyä 🙂

Casa3.jpg

Seuraavalla kerralla eteistä kuvatessani näkymä on todennäköisesti jo ihan erilainen… Eteisen uudistussuunnitelmat on jo valmiina odottamassa sopivaa vapaata viikonloppua jolloin ehtisi maalisutiin tarttua. Siitä varmasti lisää myöhemmin 🙂

sign_marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *