Habitare 2015

Kävimme torstaina Habitaressa Late Nigt Shoppingin merkeissä. Messukeskus oli järjestänyt meille kivan tilaisuuden maistella muotoilija Juha Kronqvistin tekemiä drinkkejä, pientä purtavaa sekä tutustua muihin bloggareihin sekä messukeskuksen henkilökuntaan. Kiitos kivasta tapahtumasta, oli mukava tutustua!

Casa7.jpg

Casa5.jpg

Casa6.jpg

Casa4.jpg

Casa3.jpg

Casa1.jpg

Casa2.jpg

Messuilla oli paljon mielenkiintoista nähtävää varmasti jokaiseen makuun. Kuvissa omat suosikkimme mitä kameroihin oli tarttunut illan aikana.  Jos et ole vielä ehtinyt piipahtamaan niin suosittelemme käväisemään. Habitare- messuthan ovat auki yleisölle vielä tänään sekä huomenna. Yritämme tänään ehtiä vielä itsekin paikanpäällä käymään mikäli maalailulta ehdimme. Instagramiin laitoimmekin jo tämän päivän maalausprojektista lähtötilannekuvaa ja lisää varmasti ilmestyy sitä mukaan kun maalit kuivuvat ja pääsemme eteenpäin. Luvassa on meinaan Marjukan eteiseen jotain mustaa 😉

Oikein mukavaa viikonloppua!

 

Yhteinen.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *