Mansikkaa ja raparperia

Kesän jälkeen pakkanen on täynnä marjoja, ja halusin kokeilla mansikkaraparperi hillon tekoa. Tämä oli taas näitä ensimmäinen-kerta-kolmekymmenvuotisen-elämäni-aikana -hetkiä, ja yllättävän hyvin mielestäni onnistuin. Hillo maistui lauantain aamiaisella croissantin kera, ja teki hyvin kauppansa myös Elisalle ja kummipojalleni pannukakun kanssa tänään blogipäivää viettäessämme. Blogipäivästä (tai oikeastaan viikonlopusta) luvassa hyvin pian lisää! Instagram tiliämme seuraavat saattavat lauantain kuvan perusteella arvatakin minkälaisesta hommasta oli kyse!Casa1.jpg

Casa2.jpg

Casa3.jpg

Jos kiinnostaa helpon ja herkullisen hillon resepti, voin paljastaa keittäneeni sekaisin muutaman desin mansikoita ja raparperia, loraus vettä ja ehkä noin desin verran hillosokeria. Keittelin seosta kasaan parikymmentä minuuttia. Pienen lisän makuun antoi ripaus kanelia.

sign_marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *