Valkoisia ikkunankarmeja

Paljoa ei ole tapahtunut makuuhuoneen sisustuksessa, mutta muutos on kyllä suuri heti kun ikkunankarmit ovat saaneet valkoisen värin. Sama muutos on tapahtunut myös muutamalle muulle ikkunalle ja aion jatkaa koko talon läpi. On tuo niin paljon raikkaampi ilme kuin tummanruskeat vanhat karmit, ja helppo toteuttaa. Esimerkiksi Esmeralda´s on kirjoittanut loistavat ohjeet tähän hommaan jos joku muukin kaipaa vinkkejä.

Olen muuten huomannut omassa sisustuksessani sen, että aiemmin niin kovin maalaisromanttinen makuni on muuttunut pikkuhiljaa modernimmaksi. Moni asia, joka tässäkin makuuhuoneessa on aikaisemmin viehättänyt olisi valmis nyt menemään vaihtoon ja tilalle tulisi jotain ajatonta ja modernia. Ehkä se vanhan ja uuden sekoittaminen on myöskin se mikä kiinnostaa. Saa siis nähdä millaisena makuuhuone tulee seuraavan kerran esille!

Tulin vain nopeasti vilauttamaan näitä kuvia ja vinkkaamaan tästä kivasta uudistuksesta. Loppuviikosta meillä onkin luvassa mukava blogi-ilta herkkujen kera ja samalla suunnitellaan uusia juttuja joita on luvassa tänä syksynä. Jännä syksy tulossa 🙂IMG_4947.jpgIMG_4951.jpgIMG_4955.jpgIMG_4948.jpg

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *