Syksyn ’15 himotuimmat

Meillä on ollut tapana kausittain julkaista pieniä sisustushaaveitamme kollaasien muodossa. Syksyllä meitä inspiroivat lämpimät luonnon sävyt ja materiaalit – hauska yhtäläisyys vaikka tyylillisesti valitsemamme tuotteet ovatkin hivenen erilaiset!

talven%20himotuimmat%20%2715.jpg

Tine K Homen pyöreätä bambupöytää (1.) olen ihastellut jo pitkään, sen ääressä voisi olohuoneessa pitää talvisia piknik- retkiä vaikkapa leffaillan merkeissä. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin kääriytyä kylmien iltojen tullessa Finlaysonin Amanda torkkupeitteeseen (5.) Fine Little Dayn tyynyjen (8.) sekaan. Minusta tulee näköjään syksyn tullen erittäin kotona viihtyvä ihminen sillä haaveilen vain takkatulesta, sohvalle käpertymisestä sekä aamiaisesta vuoteeseen. Gantilla on näin upea Sunday- tarjotin (7.) jossa kelpaisi kyllä viedä aamiaisen vuoteeseen. Ja tämä Sheltonin Emma termoskannu pelastaisi pitkät aamut pitämällä teen lämpimänä odottamassa.

Syksy on myös aikaa kutsua vieraita käymään ja herkutella esimerkiksi juustoilla sekä hyvällä viinillä. Kattauksessa käyttäisin mielelläni näitä Hobbstar -laseja (3.) sekä Raumgestaltin tammista leikkuulautaa (4.) juustojen alla. Ja mikäpä kauniimpaa kuin päivän päätteeksi pimeässä valaisevat kauniit Milano- lyhtypylväät ( 6.) ulkona kun vieraat suuntaavat koteihinsa päin.

Syksyn%20%C2%B415%20himotuimmat%281%29.j

Mitä aikaisemmin ulkona hämärtyy, sitä enemmän kotimme täyttyy tunnelmallisista lyhdyistä (1.) ( Ellos) ja kynttilöiden valosta.Day Homen (2.) tyylikkään kevytrakenteiselle sohvapöydälle kelpaisi asettaa teekupin sohvalla vilttiin käpertyneenä. Missoni Homen viltti sopisikin erinomaisesti viileisiin iltoihin sohvannurkassa, ja tottakai sohvatyynyjen (Decor Stockmann) täytyy olla sävyyn sopivat (3,4,5,6.) 😉 Itse ainakin jo nyt huomaan kaipaavani iltaisin koneen ääressä työskennellessäni hieman lisävaloa, ja voisin hyvin ottaa työpöydälleni Pr Homen (8.) tyylikkään pöytälampun. Koiranomistajana arvostan kunnollista eteisen mattoa, johon jättää kuraiset tossut sateisten metsälenkkien jälkeen. Vielä kun koirakin oppisi pyyhkimään tassunsa sisään tullessaan, voisin jopa satsata tähän Bloomingvillen (7.) hauskaan eteismattoon.

Yhteinen.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *