Olohuoneen keskipiste

En usko, että olemme kovin poikkeuksellisia siinä, että olohuone on kotimme keskus ja siellä tulee vietettyä (keittiön lisäksi) eniten aikaa. 80:n neliön kodissamme on alakerrassa tila jaettu yhdellä seinällä – toisella puolella eteinen, portaikko ja avokeittiö, ja toisella puolella olohuone sekä ruokailutila.Olohuoneen keskipisteenä toimii mieheni perheeltä peritty Bo Conceptin sohvapöytä, jonka päällä on aina jos jonkinmoista kynttiläasetelmaa ja lehtipinoa. Varsinkin nyt syksyllä on tullut polteltua paljon kynttilöitä ja suitsukkeita sohvalla rentoutuen, vaikkakin arkena sohvalla istuskelu on itselleni aika harvinaista herkkua… Sunnuntai-illat usein pyhitän sohvalle ja elokuville, siinä viimeistään tulee ladattua akut tulevaa viikkoa varten. Sohvapöytää ja sohvaa ajatellessani tajusin tässä, että kodissamme aika harva huonekalu on uutena hankittu. Vielä etsiessämme sohvaa haaveilimme aina eräiden ystäviemme ”täydellisestä sohvasta”.. Totesimme kuitenkin, että pienen koiranpennun kanssa ei ehkä kannata satsata uuteen hyvään sohvaan, ja päätimme jättää hankkeen hetkeksi.. Meillä kävi sitten kuitenkin aikamoinen tuuri, sillä ystävämme muuttivat suht samoihin aikoihin kanssamme ja heille tulikin tarve vaihtaa tämä sohva isompaan. Sovimme kaupoista heti, ja saimme tämän täydellisen yksilön sitten joka tapauksessa! 

blog2.jpg

blog3.jpg

Säästän aina mieluisimmat sisustuslehdet, niitä on mukava selailla uudestaankin. Osa pinossa taitaa kyllä odottaa vielä sitä ensimmäistäkin lukukertaa. Siitä puheenollen muistin juuri, että tänään tulikin uusi Avotakka. Taidanpa napata sen mukaani ja siirtyä tuonne lempipaikalleni sohvannurkkaan viltin alle. Rentouttavaa keskiviikkoiltaa muillekin!

sign_marjukka.jpg

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *