Syksyn herkullisin puolukkaraakakakku

En ole koskaan elämässäni nähnyt niin paljon puolukoita metsässä kuin tänä syksynä. Keräsin reilun tunnin aikana ison muovikassillisen, montakohan litraa tavalliseen kauppakassiin mahtuu? Pakkanen on nyt täynnä, ja jääkaapissa useampikin purkillinen puolukkasurvosta aamupuuron kera nautittavaksi. 

Puolukkareseptejä pohdiskellessani mieleeni muistui parin vuoden takainen tyttökavereideni kanssa vietetty illallinen, jonne ystäväni oli tehnyt herkullisen raakakakun. Muistelin reseptin olleen Hesarin ruokaliitteissä ja sieltähän se löytyikin hetken googlattuani. Raakakakut ovat kiva vaihtoehto perinteisille kakuille. Olen itse sen verran perso makealle, että olen vuosien aikana yrittänyt löytää myös näitä ravitsevia vaihtoehtoja silloin kun ”sokerihammastani” alkaa kolottamaan. Jos muillakin on haasteita keksiä kaikelle tälle puolukkamäärälle käyttöä talven aikana, tätä reseptiä suosittelen lämpimästä kokeilemaan!

 

puolukka2.jpg

puolukka1.jpg

 

blogiin.jpg

Resepti löytyy täältä.

Nyt aloitan ihanan, täysin vapaan viikonlopun vieton. Suunnitelmissa on viedä vanha 40-lukulainen ompelukoneeni huoltoon, nähdä ystäviä ja viettää eräitä syntymäpäiväjuhlia. Joskus on myös hyvä tavoitella pitkiä yöunia ja hitaita aamuja; siihen aion myös tähdätä tänä viikonloppuna. En aio laittaa edes herätyskelloa soimaan, ja se on minulle saavutus! Rentouttavaa viikonloppua myös teille, nautitaan syksystä ja toivotaan aurinkoisia päiviä.

sign_marjukka.jpg

4 kommenttia “Syksyn herkullisin puolukkaraakakakku

    1. Nyt toimii! Hitsi, olen tainnut aika väsyneenä homman julkaista kun linkki oli mennyt sekaisin 🙂 Kiitos kun kommentoit niin sain sen kuntoon!

  1. Onpas ihanan herkullisen näköistä. Mä rakastan kirpeää puolukkaa.

    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos rakastat kirpeää puolukkaa! Banaani antaa luonnollista makeutta täytteeseen, mutta ei kuitenkaan peitä puolukoiden raikasta makua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *