Suosikkini lapsille // Pomp De Lux

pompdelux.jpg

kuvat Pomp De Lux

Onko Pomp De Lux teille jo ennestään tuttu lastenvaatemerkki? Hetkeen en ole lastenvaatteita ostellutkaan sillä isompi poika ei ole kasvanut vaatekokoja ja pienempi on perinyt isomman vaatteet. Ystäväni piti juuri Me&I kutsut joissa aloin kuitenkin suuntaamaan ajatuksiani jo talvivaatteiden ja muutenkin uusien lastenvaatteiden puolelle. Tilaisin muuten suloiset pupupöksyt sekä sukkia mitä söpöimmissä kuvissa. Mummokin tuossa soitteli ja kyseli lasten toppavaateiden perään että tarvittaisiinko, joten kaivoin esiin kaikki laatikot ja laskeskelin vaatteiden riittävyyttä ja sopivuutta. Muutamia juttuja vielä uupuu joten suuntasin samantien lempparilastenvaatemerkkini sivuille. Jos aika vaan suinkin sallisi pitäisin kyllä kotikutsutkin mutta tällä kertaa täytyy tyytyä nettitilaukseen. Kevääksi ehkäpä voisi kutsut suunnitella? Etelä-Suomen Pomp-myyjät voivat olla yhteydessä. 😉

Meillä on ennestään ollut muutamia Pompin vaatteita joiden laatuun olen ollut todella tyytyväinen. Toisella lapsella jo samat menossa ja yhtä hyvänä ovat pysyneet kuin ostohetkelläkin. Ja tyylillisestihän nämä ovat täysin mieleeni myös.Voisiko suloisempaa yöasua olla kuin tuo vaalea asu?

Millaisista lastenvaatteista itse pidätte? Onko teillä suosikkimerkkejä?

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *