Viherkasveja sisustuksessa

Kaikki varmasti ovat tietoisia siitä, kuinka trendikästä on ollut jo pitkään tuoda viherkasvit osaksi sisustusta. Kesällä puuhastellessani parveketta viihtyisämpään kuntoon kävin hakemassa Plantagenista muutamat kukat ja viherkasvit, ja ne pärjäsivätkin siellä aika pitkälle syksyyn. Pari viikkoa sitten vasta tajusin, että hei, näähän on vielä hengissä ja viihtyy sisälläkin mainiosti! Yhtä kasvia en kuitenkaan onnistunut enää pelastamaan, tarkkasilmäiset varmasti huomaavat mikä se alla olevista on.Kuva on otettu päivänä jolloin vielä yritin kyseistä kasvia vedellä elvyttää. viher4.jpg

viher1.jpg

viher2.jpg

viher3.jpg

viher6.jpg

Nyt kun muutama kasvi on kuin varkain sisustukseemme hiipinyt, huomaan suunnittelevani sopivia paikkoja jo uusille kasveille. Mites teillä, onko viherkasvi villitys iskenyt jo? 

sign_marjukka.jpg

2 kommenttia “Viherkasveja sisustuksessa

  1. Yleensä tapan kaikki ruukussa asustavat kasvit, mutta viime joulun tienoilla ostamani mehitähti on edelleenkin hengissä, joten toivoa viherkasvien suhteen siis on :). Saimme kesällä myös rahapuun tänne kotiin, ja totta se on, että vihreä sisustuksessa tekee hyvää. Olohuoneessa olisi täydellinen paikka hieman suuremmallekin viherkasville, nimittäin peikonlehdelle, mutta vielä pitäisi tuo miekkoseni saada myös innostumaan siitä :).

    1. Varsinkin nyt, kun ulkona ei paljoa enää viherrä niin kyllä nuo pienetkin kasvit sisällä tekevät hyvää. Mulla olisi myös mielessä joku isompi kasvi olohuoneeseen, ja hauska sattuma että ajatuksissa on ollut myöskin peikonlehti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *