Syksyn istutuksia

IMG_5415.jpgIMG_5416.jpgIMG_5431.jpg

Viime viikolla kävin äitini kanssa metsässä etsimässä suppilovahveroita. Valitettavasti saalis jäi erittäin olemattomaksi. Ovatkohan sienet tulossa vasta myöhemmin vai jäävätköhän tänä syksynä kokonaan tulematta? Miten teidän sienisaaliit? Ovatko olleet yhtä suuret kuin viime vuonna?

Jäkälää ja pajunoksia kuitenkin napsin matkalla mukaan ja kanervia hain kaupasta kesäkukkien tilalle terassille. Oli kyllä jo aikakin sillä kesäkukat olivat kovasti pakkasessa kärsineet! Tuntuu että tänä vuonna olen tehnyt kaiken hieman myöhässä. Onneksi halloween-askartelut on kuitenkin jo aloitettu hyvissä ajoin!

Ihanaa syksyistä viikonloppua!

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *