Mikä fiilis eteisen muutoksesta?

Todella jees!

Nyt olemme jo reilun kuukauden verran eläneet uuden mustaovisen eteisen kanssa. Ja edelleenkin voin sanoa, että tykkään muutoksesta todella paljon! Musta maali toi eteiseen paljon kaivattua ryhtiä hieman graafisemmalla ilmeellään, ja yhdisti myös mustavalkoisen avokeittiömme samaksi tilaksi entistä paremmin. Ja olen ihan hulluna tähän Ellokselta tilaamaani mattoon! Kodistamme ei paljon kuviollisia tekstiilejä löydy, joten tämä oli aika rohkea veto itseltäni 😉

blogi.jpg

blogi1.jpg

Uusi valaisin on myös Ellokselta, sävy ”gun steel” jossa toistuu kivasti musta, sekä sama metallin sävy kuin seinäkellossamme.

blog5.jpg

Exit -tarran paikkaa mitattiin tarkkaan; sen piti olla samoilla spekseillä paikallaan kuin New Yorkin metroasemilla. Eli n. 170cm lattiasta ja 3cm oven reunasta, jos en nyt ihan väärin muista.

blog4.jpg

Seuraava isompi projekti kotona olisikin olohuone/ruokailutilassa oleva pieni syvennys, joka on toiminut muutostamme saakka hieman epätoivoisena tavaroiden säilytyspaikkana… Olemme kaavailleet syvennykseen jos jonkinmoista ratkaisua, mutta emme ole oikein osanneet päättää mitä sille tekisimme. Kenties työpiste, ehkä sopivat hyllyt, ehkä joku kaapisto+viinikaappi.. Saas nähdä mihin päädymme. Ensimmäisenä täytyy kyllä raivata tila kokonaan tyhjäksi. Jos nyt alan kerätä voimia koitosta varten, ehkä jo jouluksi saamme tilalle uuden käyttötarkoituksen? Hyvin suunniteltuhan on tunnetusti puoliksi tehty 😉

sign_marjukka.jpg

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *