Kurkistus keittiöön

Mitä teidän keittiön pöydiltä löytyy vai oletteko niitä joilla tasot pysyvät aina tyhjinä ja kiiltävän puhtaana? Mä en oo oikein koskaan onnistunut siinä, vaikka kuinka olen yrittänyt. Aina siihen pöydälle jotain jää varsinkin aamukiireissä. Olen myös kuullut erinäisiltä henkilöiltä (kiitos rakkaat ystävät joiden kanssa olen asunut aikoinaan, ja avopuoliso) kuinka inhottava tapa on jättää aamulla puoliksi leikattu tomaatti keittiön tasolle. Omasta mielestäni olen vain ollut säästeliäs ja ajatellut hyödyntäväni lopun tomaatin tai kurkun sitten myöhemmin. No, lukuisista huomautuksista johtuen olen yrittänyt parantaa tapani tämän suhteen, ja nykyään pyrin käyttämään tomaattini kokonaan tai ehkä jopa siirtämään puolikkaan jääkaappiin ( vaikka sehän ei ole tomaatin paikka alkuunkaan). 

Tältä näytti eräänä aurinkoisena päivänä keittiön tasolla. Aika normi setti, vaikka ne puolikkaat tomaatit nyt puuttuvatkin kuvista. Pähkinät ja rusinat kuuluu muuten tämän syksyn lempiaamiaiseeni, ja aion jakaa tuon helpon ja herkullisen reseptin teille lähipäivinä!

Marjukka%20keitti%C3%B6ss%C3%A4.jpg

Marjukan%20keitti%C3%B6ss%C3%A45.jpg

Marjukan%20keitti%C3%B6ss%C3%A43.jpg

Marjukan%20keitti%C3%B6ss%C3%A42.jpg

Marjukan%20keitti%C3%B6ss%C3%A4%204.jpg

Tällä hetkellä keittiön tasot notkuvat kaikenlaisista herkuista, joita tarjoilemme huomenna. Ihania ystäviä on nimittäin tulossa kylään viettämään leppoisaa lauantai-iltaa hyvän ruuan merkeissä. Nyt kuitenkin istahdan hetkeksi sohvalle kiireisen viikon päätteeksi, siivoilut ja kokkailut saavat vielä odottaa huomiseen. Rentouttavaa viikonloppua muillekin!

sign_marjukka.jpg

 

2 kommenttia “Kurkistus keittiöön

 1. Hih, hymyilytti kun luin tekstiäsi, minä kun laitan aina sen puolikkaan tomaatin jääkaappiin ja muutenkin säilytän tomaatit siellä 😀 :D<br />
  <br />
  Toivottavasti teillä oli kiva ilta eilen! Mukavaa sunnuntaita.

  1. Hih, jostain kumman syystä minäkin olen tosiaan alkanut toimimaan samoin tomaattien kohdalla 😉 Meillä oli tosi mukava ilta eilen. Kameraan en juuri ehtinyt tarttumaan, mutta jotain pientä saatan löytää tänne blogin puolellekin eiliseltä.<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntaita sinullekin 🙂 Tää taitaa olla syksyn paras sunnuntai jo sillä perusteella, että päivä tuntuu huomattavasti pidemmältä kellojen siirron myötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *