Riviera Maison Winter’15

Kaiken tämän halloweentouhun keskellä eksyin jo kovasti ajattelemaa joulua. Saahan niin jo tehdä? Monet kaupat mainostavat parin viikon sisällä ilmestyviä joulutuotteita, päivittäistavarakaupoissa ne jo ovatkin. Myös suklaajoulukalenterit. Olisikohan tänä vuonna aika jo ostaa isommalle pojalle ensimmäinen? Toisaalta perinteiset kuvalliset kalenterit ovat kovasti mieleeni kaikessa yksinkertaisuudessaan. Minkä ikäiselle te olette ostaneet ensmmäiset joulukalenterit?

Jos ette vielä ole päässyt samanlaiseen talvifiilikseen kuin minä, ehkä tämä Riviera Maisonin kokoelma auttaa asiassa?

New_Winter_Collection__2.jpg

Paginabanner_582x298px_NewCollectionWint

Riviera Maison ihastuttaa joka talvi ihanilla kuusenkoristeilla, tekstiileillä sekä kattaustarvikkeilla. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus edellisistä. Kävin Riviera Maisonin sivuilla ihastelemassa tämän vuoden talvikokoelmia ja keräsin suosikkini kollaaseiksi. Mieleni tekisi kotiuttaa nämä kaikki.

RMwinter15.jpg

Themafoto_582x298px_Cambon.jpg

RM on nyt myös lanseerannut uuden kokoelman talveksi joka on nimeltään Cambon. Cambon on saanut vaikutteita Coco Chanelilta. Ylellisiä materiaaleja kuten turkista, samettia ja chanelin tweedkangasta ihastuttavissa väreissä kuten kerma, valkoinen, hento vaaleanpunainen ja kulta antavat tälle juhlavalle talvimallistolle naisellisen kosketuksen. Mallisto onkin saanut nimensä Pariisin muotikadun Rue de Cambonin mukaan jossa monen vanhan huippumerkin ensimmäiset liikkeet sijaitsevat.

RMwinter152.jpg

Kuvat Riviera Maison

 

Kovasti tekisi mieli laittaa joulu jo kotiin, joko te olette aloittaneet?

sign_elisa.jpg

 

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *