Lauantai-illan kattaus

Meillä oli lauantaina pienet illalliset pienelle ystäväporukalle. Tarjosimme kaikenlaista pientä meksikolaiseen tyyliin kuten rapuchevicheä, meksikolaista kanaa ja churroja suklaakastikkeella. Ei mitään hienostelua, vaan ennemminkin street food tyyliin tehtyjä annoksia. Kattaus noudatti kuitenkin perinteistä linjaa, ja värikkäät meksikolaiset fiesta kuvat löytyvätkin vain Pinterest kansiostani. Harmi etten ehtinyt napata kuvia annoksista, vaan tyypilliseen tapaan kuvat on otettu ennen vieraiden saapumista. Mutta kyllähän te tiedätte, kun on hauskaa ja nähdään ystävien kanssa pitkästä aikaa niin kamera jää helposti hyllyn päälle illaksi. Ja joskus hyvä niin, sillä ilta ilman kameraa ja jatkuvaa somen vilkuilua puhelimesta tekee todella hyvää. Joskus on hyvä keskittyä vain olennaiseen 🙂

kattaus2.jpg

kattaus3.jpg

Ensi viikonloppuna menen Elisan luo ja tarkoituksena olisikin saada hieman yhteisiä blogijuttuja taas tehtyä. Ihanaa myös nähdä nuo rakkaat pikkupojat, joista toinen on myös kummipoikani. Saas nähdä ovatko he keksineet jotain Halloween jekkuja 😉 

sign_marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *