All i want for Christmas is… Country White

Sisustusliike Country White järjesti eilen mukavan illan bloggaajille, jossa pääsimme näkemään heidän luomansa joulumaan ensimmäisten joukossa. Illan ohjelmassa oli tutustumista heidän Kartanoputiikkiinsa ja jouluisista herkuista nauttiminen. Ja olihan se itse joulupukki toki myös päässyt paikalle 😉

Emme olleet kumpikaan aiemmin käyneet Country Whiten myymälöissä. Mistään pikkuputiikista ei tosiaan ole kyse, kun puhutaan Country Whitesta, vaan katseltavaa myymälästä löytyy parisataa neliötä. Tuotemerkkejä, joita myymälä edustaa on mm. Riviera Maison, Bloomingville, Lexington, Odd Molly, Svanefors, Linum ja monia muita. Eilen illalla paikalla olivatkin mm. Svaneforsin, Comptoir de Mathilden sekä Niipperi teen edustajia.

All%20i%20want...jpg

Tämä ihana Riviera Maisonin joulupallo lähti Elisan matkaan.

Riviera.jpg

Riviera2.jpg

Pohdimme, voisimmeko sallia itsellemme näin ihanaa kahviastiastoa jota ei läpi vuoden kuitenkaan tulisi käytettyä? Olisihan näistä mukava juoda glögiä tai jouluteetä.

IMG_5554.jpg

IMG_5556.jpg

Country Whiten joulumaa oli ihan erikseen sisustettu valtava tila, jossa oli mielettömän ihania kattauksia ja asetelmia.

IMG_5560.jpg

IMG_5563.jpg

Niipperi Tea&Catering on tämän vuoden keväällä lanseerattu brändi, ja pääsimme eilen maistelemaan heidän uutuuksiaan. Meidän molempien suosikki taisi olla makea toffeen makuinen rooibos tee. 

Comptoir%20de%20mathilde.jpg

Le Comptoir de Mathilden herkkupöydästä saisi kerättyä täydellisen herkkukorin vaikka lahjaksi.. Tai kyllähän näitä mielellään kotonakin maistelisi 🙂

Kiitos kovasti Country Whiten porukalle, pääsimme aikamoiseen joulufiilikseen ja nyt todella saa joulun odotus jo virallisesti alkaa!

Yhteinen.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *