Designers Guild inspiraatiota

Eksyin pitkästä aikaa selailemaan yhden suosikki kangastaloni, Designers Guildin, sivuja ja ja halusin kerätä hieman inspiraatiota kuvien muodossa. Designers Guild on varmasti yksi tunnetuimmista kangastaloista maailmassa, sillä se on perustettu jo vuonna 1970. Heillä on todella tunnistettava tyyli, ja se varmasti onkin heidän vahvuutensa. Jälleenmyyjiä on useita Suomessa, isoimpana tiedän ainakin esimerkiksi Stockmannin, josta näitä kankaita ja tapetteja saa tilaustavarana. Pääsin eräässä opiskeluaikaisessa työpaikassani ompelemaan Designers Guildin kankaista sisustustyynyjä, ja kuosit ja kankaiden laadukas tuntu ovat edelleen mielessäni; pellavanvärinen pohja, jossa ihana samettipintainen kuviointi aniliininpunaisena tai turkoosin veden sinisenä. Vielä joskus aion verhoilla kokonaisen tuolin itselleni DG:n kankailla ja hullutella jollain heidän upealla kuosillaan!

Mielestäni näistä kollaaseista saa aika hyvän tuntuman  siitä, kuinka monipuolisesta tyylistä on kyse, kun puhutaan tästä Tricia Guildin luomasta brändistä. Ainakin minulle iskee näitä kuvia katsellessa valtava inspiraatio kaivaa ompelukone esille!

Designers%20Guild%20Inspiration.jpg

Zaragoza on vintage tyylistä chenille samettia ja värikartta on todella laaja. Itseäni houkuttelisi tällä hetkellä tästä mallistosta nuo sinisen sävyt.

Designers%20Guild%20Inspiration1.jpg

Pellava on tällä hetkellä suosittua sisustuksessa, ja voisinpa hyvin nähdä meidänkin sohvalla kauniin tyynypinon tästä Aalter kankaasta.

Designers%20Guild%20Inspiration2.jpg

Liukuvärjäykset, pellava ja samettiset kuosit ja printit ovat ehkä sitä tyypillisintä Designers Guildia. Vasemmassa alakulmassa oleva pellavasta turkoosin valuva sohva on suosikkini tästä Aurelia mallistosta, johon on haettu inspiraatiota perinteisistä Kiinalaisista maisemamaalauksista.

Designers%20Guild%20Inspiration3.jpg

Tapettien käyttö ei ehkä ole Suomessa ihan samalla tasolla kuin esimerkiksi Englannissa, jossa Designers Guild on perustettu. Heiltä löytyykin myös valtavat määrät tapettimallistoja, joista tämä Shanghai kiinnitti huomioni värimaailmallaan. Rohkein tapetti, jonka näistä voisin kuvitella omaan kotiin on tuo vasemmassa nurkassa oleva, ja se varmasti kertookin suht pelkistetystä sisustusmaustani tällä hetkellä.

Kaikki kuvat on lainattu Designers Guildin nettisivuilta, joille pääsee tästä linkistä

Inspiroivaa viikonloppua kaikille!

sign_marjukka.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Designers Guild inspiraatiota

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *