Vieras- & työhuonesuunnitelmia

Yhteistyössä // CupoNation ja Taloon.com

Vierashuonetta olen hahmotellut päässäni nyt jo useiden kuukausien ajan. Koska vierashuoneemme toimii samalla myös työhuoneena, on sen palveltava molempia tarpeita. Innoissani lähdinkin mukaan yhteistyöhön CupoNationin sekä Taloon.comin kanssa kun siihen tarjoutui mahdollisuus. CupoNation kerää parhaimmat kampanja- ja alennuskoodit yhdelle sivustolle josta ne ovat nopeasti ja helposti löydettävissä. Ei voisi nettiostelu enää helpommaksi ja halvemmaksi mennä. Esimerkkinä taloon.com josta voi tilata parhaat rakentamisen ja sisustamisen tuotteet helposti ja nopeasti kotiovelle asti. Suuresta valikoimasta löytyy muun muassa Vallilan, Tikkurilan, GVK:n ja Villeroy Bochin tuotteita näin pienen murto-osan mainitakseni.

makuuhuone%20vierashuone1.jpg?1444912011

Kuvat: Taloon.com, Beach House, H&M, Ikea

Mitä sitten olen huoneeseen suunnitellut? Huoneen keskipisteenä Vallilan kaunis Emerald- matto, joka on saatu yhteistyön kautta taloon.comista. Taloon.comissa on suuri valikoima mattoja ja meinasikin iskeä valinnan vaikeus. Alusta asti oli kuitenkin selvää, että Vallilaa huoneeseen haluaisin, joko tapetin tai maton muodossa. Maton kuvioinnin vuoksi muut sävyt pysyvät hyvin neutraaleina, valkoista ja beigeä niin tekstiileissä kuin työpöydässäkin. Työpöydän aion kunnostaa vanhasta työpöydästämme, joka ei mitenkään sopisi kotiimme sellaisenaan. Leikkausta, maalia ja uusia jalkoja siis luvassa.

ty%C3%B6huonevierashuone1.jpg

Huone on aikaisemmin toimittanut lastenhuoneen virkaa, joten seinästä löytyy Batman -taidetta ja lamppuna toimii Muurlan muumilamppu, joka on samanlainen kuin nykyisessäkin lastenhuoneessamme. Hyllyt tulevat näillä näkymin jäämään huoneeseen, tosin eri paikkaan ja järjestykseen.

Taloon.com halusi tajota minulle myös sisäseinämaalin, joita vaikoimasta löytyy yhtä paljon kuin rautakaupan hyllyltä. Maalit saa kotiovelle toimitettuna ja valmiiksi sävytettyinä. Valitsin maalin sen erittäin hyvän peittävyyden sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi. Seinät siis maalataan GVK:n muumimamman remonttimaalilla, sävyllä NCS S 0500-N. Ei liian keltainen, eikä liian valkoinen jotteivät listat näyttäisi kellertäviltä. GVK on tehnyt muumimaalit yhdessä Muumimaailman kanssa. Tuoteperheeseen kuuluu niin sisä-, ulko- kuin öljymaalejakin, lisätietoja löydät täältä GVK:n sivuilta ja koko valikoiman voi tilata taloon.comista helposti täältä.

Neljä vuotta sitten taloon muuttaessani katot maalattiin valkoisiksi, sillä puunsävyä oli liikaa makuuni, joten katolle ei tarvtse tehdä muuta kuin vaihtaa lamppu. Arvaattekos jo mikä? Lamppu meinaan vaihtaa paikkaa toisesta huoneesta, sillä vierashuoneeseen sen olen alunperin halunnutkin.

Ja muistatte varmaan ikkunankarmiprojektini? Tämä ikkuna tulee olemaan viides jonka maalaan puhtaan valkoiseksi. Tuo tumma kun näyttää niin kovin vanhalta makuuni, ja tällä ollaankin saatu aivan erilaista ilmettä jokaiseen huoneeseen. Toivottavasti muutaman viikon päästä minulla onkin jo näyttää teille aivan erilaisia kuvia!

 

ty%C3%B6huonevierashuone.jpg

Kuvat: Ikea

Varsinkin säilytysratkaisuja olen miettinyt paljon. Ikeasta ja Granitista olen etsinyt sopivia kappaleita ja varsinkin Ikean tämän hetkinen valikoima miellyttää kovasti silmää. Johtojen säilytykseen tarkoitettuja laatikoita, pienet tavarat piiloon sekä papereille omat paikat lajiteltuna. Tässä vaiheessa on varmaan viimeistään se Dymo hankittava jotta sisäinen organisoijani pääsee kunnolla vauhtiin 😀

Mitä mieltä olette? Millaisia työhuoneita/vierashuoneita teiltä löytyy? Laittakaa linkkejä tulemaan, mielelläni näkisin muidenkin suunnitelmia ja toteutuksia!

CupoNation tarjoaa nyt tämän kuun ajan alennuskoodin taloon.comista tilaajille, eli 20€ alennuksen tilauksen ylittäessä 200€. Jos siis remontoit & sisustat ja tarvikkeet vielä uupuvat kannattaa koodi käyttää hyväkseen täältä.

sign_elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Vieras- & työhuonesuunnitelmia

    1. Ihan uusi tutttavuus mullekin, mutta kyllä! Ja oikein montaa laatua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *