Portaikko

Vanhaa blogiamme seuranneet muistavatkin varmaan kuvia portaikostamme ja siellä roikkuvasta taiteesta ja tauluista. Inspiroidun kuitenkin hiljattain nappaamaan pari kuvaa, kun olin siivonnut parvekkeelta lyhdyt sisälle pahimpien syyssateiden alettua. Mielestäni nämä mustasankaiset lyhdyt tuovat hyvin lisätunnelmaa tähän korkeaan tilaamme.

Iso taulu on Shawn Barberin kuvasta tehty posteri ja pienemmät Acton Onen.

Portaikko.jpg

Acton.jpg

lyhdyt.jpg

Yksi tauluista putosi seinältä jo jonkin aikaa sitten (ei näy kuvissa), ja se odottelee edelleen uusia kehyksiä. En ole Ikean suurin kuluttaja, mutta nyt tällaisten perustarpeiden puutelista alkaa olla jo sen verran pitkä taulun kehyksien ja kaappien lapsilukkojen suhteen (koiraa varten, joka availee roskiskaappia), että pian täytyy sinne suunnata. Ymmärtääkseni Ikeassa alkaa kuitenkin olla joulusesonki parhaimmillaan, joten kovin suurena uhrauksena en sinne ajamista pidä 😉 

sign_marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *