Mummolan kuistilla

Isänpäivänä kävimme herkuttelemassa lasten mummolassa. Ihana anoppini oli tehnyt upean pöytäasetelman sisääntulokuistille talolyhdyistä ja luonnonmateriaaleista. Ja löytyihän sieltä yksi jouluinen tonttukin joukosta. Pakko oli napata muutama valokuva kameran ollessa mukana isänpäivää varten, sillä tästä tuli sellainen olo että joulua jo odotellaan.

 

IMG_5640.jpg

33232.jpg

 

IMG_5641.jpg

IMG_5645.jpg

IMG_5642.jpg

Itseäni kyllä hieman harmittaa etten ole kotiin saanut vielä mitään jouluista laitettua. Yleensä olen viimeistään marraskuun alussa laittanut jo ainakin jouluvalot ja kalenterit valmiiksi ja joulukuussa sitten kaikki vielä jouluisemmat jutut niiden lisäksi. Nyt olen tyytynyt pinterestin ja instagramin tarjoamiin kuviin ja suunnitelmiin päässäni. No, glögiä on kuitenkin jo juotu ja joululehdet tarkoitus kaivaa esille ensi viikolla. Ja viikonloppuna olisi tarkoitus käydä poikien kanssa valitsemassa joulukalenteritkin valmiiksi nyt kun vielä valinnanvaraa kaupanhyllyissä on. Vielä olisi muutama remonttijuttu ennen jouluntohinoita, ehkä se on se mikä joulunodotusfiilistä nyt viivästyttää. Miten teillä? Löytyykö muitakin jotka ovat tässä asiassa vasta ajatuksen tasolla?

Hyvää marraskuista viikonloppua!

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *