Tästä se joulunodotus alkaa

IMG_5686.jpg

Vihdoin on kaivettu esiin joululehdet ja ripustettu jouluvaloja ympäri taloa. Olen muutaman vuoden ajan säästellyt parhaimpia joululehtiä ja kaivan ne esiin aina joulun ensifiilistelyissä. Tietysti joka vuosi tulee muutama uusi joulutrendi jota näkyy kaikkialla, mutta suurinosa joulun sisustusjutuista ei kyllä vanhene koskaan. Vai mitä mieltä olette? Kauniita joulukoteja on ihana katsella ja miettiä samalla niitä ideoita omaan kotiin. Yksi tämän vuoden joulunajan trendi taitaa muuten olla huonekuusi, itsekin olen meinannut jo muutamaan otteeseen sellaisen kotiuttaa. Mutta koska olen päähäni saanut että ruukun tulisi olla betoninen enkä sopivaa ole vielä löytänyt, olen jättänyt kuusetkin vielä kaupanhyllylle.

Clas Ohlsonilta löysin uuden tähtivaloverhon makuuhuoneen ikkunaan, otan siitä varmasti kuvia vielä illallakin sillä näin päivänvalossa tähdet eivät pääse laisinkaan oikeuksiinsa. Glögiä, eli joulunajan teenkorvaajaani, on mennyt jo monta purkkia. Paras talvenajan juoma niihin rauhallisiin hetkiin. Joita on muuten puuttunut tästä talosta jo kolmen päivän ajan. Pienempi poika on kuumeessa ja molemmat pojat sen vuoksi kotona. Parempihan pikkupotilaalle olisi rauhassa lepäillä kotona ilman sisarusten yllytystä juoksuleikkeihin, mutta ymmärrän toki myös päiväkodin yskän tartuntavaarasta. Eli kotona siis ollaan, jo kolmatta päivää. Ulos ei olla sateeseen uskaltauduttu ettei olo vain pahenisi joten seinät alkavat pikkuhiljaa kaatumaan päälle. Pojilla, ei minulla. Itse voisin viettää vaikka viikon kotona käymättä missään, ja tekemistä kyllä riittäisi. Pojat nukkuvat pitkiä päiväunia kun äiti siivoaa kaapit kuntoon ja laittelee jouluvaloja. No, toki myös se sairastaminen on kuvassa ja kiukkua ja väsymystä riittää. Toivottavasti huomenna kaikki olisivat jo terveenkirjoissa.

IMG_5680.jpg

Oli se jo aikakin tarttua tähän jouluun! Tulisipa vielä lunta niin pääsisin joulukorttikuvia kuvailemaan, sillä jos ei pian tule niin joudun muuttamaan kuvaussuunnitelmiani. Ja olisihan se lumi kiva muutenkin, pulkkamäkeä lasten kanssa odotan varmasti eniten! Joko sitä lunta odotellaan muuallakin vai onko sitä jo satanut?

Ihanaa viikkoa!

sign_elisa.jpg

2forliving - -

4 kommenttia “Tästä se joulunodotus alkaa

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Kunpa mäkin löytäisin aikaa tarttua edes muutamaan joululehteen, ne ovatkin varsinaisia fiilistelyn välineitä.

    1. Kiitos! Se on kyllä totta, aloitan aina jokaisen joulunodotukseni niillä! Yleensä tosin tartun niihin jo syyskuussa, sen verran kiireinen syksy ollut minullakin että tänä vuonna ehdin vasta nyt. 🙂

  2. Olen kyllästynyt huonekuusiin. Minulla on ollut niitä muutamina jouluina ja nyt ostinkin Ikeasta sellaisen toisenlaisen kuusen. Pienikokokoinen ja söpö. Mutta valkea amaryllis pitää olla joka joulu.

    1. Vaihtelu tekee kyllä hyvää jopa joulujutuissa. 🙂 Itselläni ei aikaisempina vuosina ole huonekuusia ollut joten nyt kovasti houkuttelisi. Amaryllikset ovat kyllä todella kauniita ja itse laitan joka vuosi myös hyasintteja niiden lisäksi tuomaan jouluista tuoksua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *