Iittala Essence -25% ja muut joululahjavinkit Room 21:stä

Joululahjat eivät ole koskaan olleet mikään itseisarvo lähipiirissäni. Aina sitä kuitenkin toivoo löytävänsä jotain, jolla olisi oikeasti merkitystä lahjan saajalle, tai jotain jota ei tulisi välttämättä itse hankittua. Olen hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa aina näiden joululahjojen suhteen; yhdessä vietetty aika kuitenkin korvaa aina materian.

Jos kuitenkin olet samanlainen haaveilija lahjahankintojen suhteen kuin minä, keräsin sinullekin inspiraatioksi muutamia eri budjetteihin sopivia tuotteita Room 21:stä. Heidän nettisivuillaan on lajiteltu jo valmiiksi budjetin mukaisia lahjavaihtoehtoja, joista on sitten helppo lähteä mieluisiaan löytämään. Yritin miettiä samalla kenelle valitsemani inspiraatiotuotteet antaisin, eli nämä eivät ole nyt vain mietitty omaan makuuni sopiviksi 🙂

Room 21:ssä on muuten Iittalan Essence tuotteet -25% vuoden viimeiseen päivään saakka! Se on jo aika hyvä alennus tästä klassikkosarjasta. Tässä juuri mietin, olenko ollut niin kiltti, että voisin sallia itselleni pienen joululahjan täydentämään viinilasi-kokoelmaani…

Room21%20Joulu.jpg

1.) Wash Dry Repeat keittiöpyyhkeet Bloomingville, 17e. 2.) Iittalan Nappula kynttilänjalat alk.38e. 3.) Kirjain -muki Design Letters 18e. 5.) Kynttelikkö Georg Jensen 115e. 6.) Menun Norm suola ja pippurimyllyt 64e. 7.) Pyöreä peili House Doctor 67e. 8.) Villainen huopa Bloomingville 119e. 9.) Satiinilakanat Gant 135e. 10.) Vedenkeitin Alessi 119e 11.) Neljän kasarin setti Eva Solo 405e 12.) Work valaisin Design Stockholm House 189e 13.) Kello Menu 245e 14.) Valaisin Ebb&Flow 240e.

Room21%20Joulu1-001.jpg

15.) Mobile Artecnica 45e 16.) Säästölipas Georg Jensen Moneyphant 81e 17.) Keinuhevonen Kaye Bojesen 590e 18.) Naulakkonupit pupu ja panda Ferm Living 17e/kpl.

 

Hakutulokset%20kohteelle%20room.jpg

Sen verran nyt paljastan, että omat lahjahankintani jäävät lähes poikkeuksetta aina viime tippaan. Olenpahan joskus hankkinut ensimmäiset lahjat vielä aatonaattona kovalla kiireellä kaupoissa juosten. Kuten aiempinakin vuosina,tein päätöksen jo muutama viikko sitten, että nyt aion olla ajoissa tämän asian suhteen ja tehdä jouluostokset jo marraskuussa. Arvatkaapa, miten on käynyt? Yhtäkään lahjaa en ole hankkinut, saati edes miettinyt. Ellei ota näitä Room 21:stä tekemiäni haaveiluja lukuun. 

En aio kuitenkaan ottaa asiasta minkäänlaista stressiä. Lahjoja voi antaa läheisille ympäri vuoden, ei pelkästään jouluna. Ehkäpä tänä vuonna läheiseni saavatkin jotain itsetehtyä; joulupuuhastelut ovat kuitenkin täälläkin jo alkaneet vaikka suuria ostoksia en olekaan tehnyt 🙂 Pieniä palasia näistä itse tehdyistä jutuista tulette näkemään pian lisää myös blogissa.. Pysykää kuulolla!

Rentouttavaa viikonloppua toivottaen,

sign_marjukka.jpg

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *