Talven himotuimmat ’15

Tässäpä olisi taas tuttuun tapaan sesongin himoituimmat koottuna omiin kollaaseihimme. Tällä kertaa meitä selkeästi yhdistää vaaleat sävyt ja selkeät muodot. Ehkäpä se on tämä marraskuun pimeys, joka saa himoitsemaan entistä enemmän valoa vaaleiden pintojen muodossa koteihimme? Nythän on jo ensilumi monissa paikoissa satanut, joten eiköhän se talvi tästä vihdoinkin saada käyntiin! 

 

talven%20himotuimmat%20%27151.jpg

Elisa: Kovin vaaleita sävyjä löytyy talven himotuimmista sisustusjutuistani. Elloksen Glödlampa valoköynnös (1.), peruslampuilla mutta valkoisella johdolla näyttäisi hyvältä sisällä tai ulkona. Tätä valosarjaa voisi käytää myös kesällä iltojen hämärtyessä terassin valaistuksena vaikkapa juhlailtana.

Koska työhuone on tällä hetkellä päällimmäisenä mielessäni, olen pohtinut myös tulevaa työtuolia sekä samalla muitakin kodin tuoleja. Työhuoneeseen sopisi sekä romanttisempi Hobby Hallin Linné- nojatuoli (2.) että moderni Hayn About a chair (8.) jota myy esimerkiksi Finnish Design Shop. Samaan huoneeseen nämä eivät istu, joten toisen voisin sijoittaa vaikka eteiseen. Ja koska makuuhuoneen kattovalaisin siirtyy työhuone/vierashuoneeseemme, on unelmanani toinen samanlainen Tine K Homen- kattovalaisin (7.) makuuhuoneeseen, tosin valkoisena.

Keittiössä näkyy tällä hetkellä todella paljon marmoria, ja koska marmorisia tasoja en hetkeen tule saamaan lievittäisivät nämä Elloksen Dixon- leikkuulauta (6.) sekä marmorinen mortteli (5.) White Companylta hieman tätä marmorihimoa.

Bloomigvillen säilytyskorin (3.) laittaisin täyteen pitkiä kynttilöitä, joita talven mittaan sytyttelen. Viimeisenä himotuksena tietenkin Ikean Ludde lampaantalja (4.), joka toimisi niin lattialla, tuolilla kuin pulkassakin lämmikkeenä. On muuten luvattu valkeaa jouluakin tälle vuodelle joten toivottavasti pulkkamäkeen päästään pikimmiten!

Talven%20himotuimmat.jpg

Marjukka: Yllätyin, kuinka vaaleaksi meni tällä kertaa omakin kollaasini. Yleensä minulta on ehkä totuttu näkemään tummempia sävyjä, mutta rakastan talvea ja se taitaa nyt vaikuttaakin koko mielialaani tällaisella hieman herkemmällä tunnelmalla.

Iittalan Kaasa -koristetakka (1.) on ollut himotuimmat listallani jo jonkin aikaa. Kaasan tyyliset harmaat sävyt viehättävät todella paljon tällä hetkellä, ja yhdistäisinkin niihin mielelläni vaaleaa pehmeyttä esimerkiksi Elloksen pellavaisen pussilakanasetin (2.) kera. Tunnelmallisia kynttilöitä (3.) ei voi olla liikaa, ja Hennes&Mauritzin valikoimista löytyi sopivat värisävyt haluamaani tunnelmaan. Puolisoni mielestä joulua alkaa olla jo riittävästi kotiin laitettuna, mutta vielä tällainen Elloksen koristekuusi (4.) sopisi mielestäni johonkin.Talven ruokapöytään sopii kuumat keitot ja padat, ja kyllä niitä kelpaisikin kokkailla Sarpanevan aidossa padassa (6.).

Fritz Hansenin klassikko, Egg -nojatuoli (5.) konjakinvärisellä nahkaverhoilulla on ehdottomasti yksi design-klassikko, joka pysyy suosikkinani vuodesta toiseen. Jonain päivänä haaveilen vielä verhoilevani sellaisen!

Mitä tykkäsitte? Löytyikö suosikeistamme yhtään teidän ajankohtaisia himotuksia?

Vielä on muuten muutama päivä aikaa osallistua Tine K Homen joulukalenterikynttilän arvontaan, joka löytyy täältä. Käy kertomassa kommenttiboksiin, millä tavalla sinä pääset joulutunnelmaan, niin olet mukana arvonnassa 🙂

Yhteinen.jpg

*Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia “Talven himotuimmat ’15

  1. Egg chair on keikkunut myös mun haavelistalla pitkään.♡ Kivoja juttuja olette kollaaseihin löytäneet.

    1. Kiitos Satu! Tuo Egg saattaa joutua keikkumaan itselläni vielä jonkin aikaa pelkällä listalla.. Mutta onneksi saa haaveilla 🙂 ehkä jonain päivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *