Kohta valmista

Yhteistyössä // CupoNation ja Taloon.com

2forliving10.jpg

Muutama viikko takaperin mietiskelin meidän vieras/työhuoneen suunnitelmia kollaasien muodossa. Jos suunnitelmat ovat menneet ohi, ne löytyvät täältä.

Nyt ollaan edetty siihen pisteeseen että seinät on maalattu ja seuraavaksi laitan listat paikoilleen ja viimeistelen huoneen. Pohjatyöt on tehty, ruuvinreiät piilossa ja kulmat siistit ilman rakoja. Pöytälevyn leikkasin hieman lyhyemmäksi ja seuraavaksi maalaan sen valkoiseksi. Kuvan paketeissa on muuten ne Ikean pukkijalat joita pieni mies oli innoissaan kokoamassa. Ne tulevat päätymään tuohon työpöytään. En malta millään odottaa lopputulosta!

Tuosta muumimamman remonttimaalista vielä sen verran että se on yksi peittävimmistä maaleista joilla olen työskennellyt! Sen verran tönkköä käsiteltävää että telalla sai tehdä kunnolla töitä mutta yksi kerros riitti erinomaisesti, tämä maalari on siis erittäin tyytyväinen. Luvattu kulutuksen kesto pääsee varmasti vielä koetukselle meidän perheessä sillä juuri yksikin päivä joku oli piirtänyt tapettiin pienen rinkulan kuulakärkikynällä! Vinkkejä poistoon otetaan vastaan saman kokeneilta?

Ensi viikolla toivottavasti luvassa jo valmiita kuvia näytettäväksi! Viikonloppu paiskitaankin remonttihommia niin kotona kuin muuallakin joten valmista olisi tarkoitus tulla monessa projektissa 🙂

Muistattehan että CupoNation tarjoaa tämän kuun ajan kaikille taloon.comista tilaajille 20€ alennuksen tilauksen ylittäessä 200€. Vielä ehtii muutaman päivän tehdä ostoksia. Lisäksi Black Friday- viikonlopun ajan paljon muitakin tarjouksia! Kaikki alekoodit on koottu samalle sivulle tänne.

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *