Luukku 5 // Jouluvalot sisällä

Suomessa joulun odotukseen taitaa kuulua kaikki mahdolliset keinot luoda hieman valoisampaa tunnelmaa myös sisätiloihin. Sisälle sopivia ledivalonauhoja käyttämällä saa luotua helposti ja nopeasti pehmeää tunnelmaa, ja ainakin meillä näitä valoja käytetään läpi talven, ei pelkästään joulun aikaan. 

Tässä muutama kuva kotimme joulun odotuksesta. Kuvat on otettu tyypillisen synkeänä joulukuun alun päivänä, jolloin ulkona satoi vettä ja kattopellit rämisivät myrskytuulessa. Päivänvaloa ei juurikaan heräämisen jälkeen nähty, joten kaikki lisävalo oli todellakin tarpeen.

Jouluvalot3.jpg

Jouluvalot2.jpg

jouluvalot.jpg

Alimmassa kuvassa näette myös itse tehtaillun jouluisen taulun. Tämän helpommaksi joulutunnelman tuomista kotiin on vaikea tehdä: Internetistä tulostettu kuva laitettiin Ikean euron kehyksiin ja sesonkitaulu on valmis 🙂 Elisalla on näitä vielä lisääkin, niistä luvassa myöhemmin vielä enemmän!

sign_marjukka.jpg

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *