Luukku 7 // Hyasintti juuttipussissa

Joulukuusen ohella sitä jouluntunnelmaa tuovat erilaiset kukat, ja varsinkin tuoksuvat sellaiset. Näin sitä joulufiilistä voi saada jo ennen jouluakin. Itse en ole suuri joulutähtien ystävä mutta hyasintit ja amaryllikset ovat suosikkejani vuodesta toiseen. Tänään päätin tehdä asetelman hennon vaaleanpunaisista hyasinteistä jotka odottelevat vielä aukeamistaan muutaman päivän.

IMG_5931.jpg

IMG_5924.jpg

 

IMG_5906.jpgIMG_5914.jpg

Asetelmaa varten tarvitaan juuttipussi, koristetikku, lumispraytä, multaa sekä hyasintteja. Todella helppo toteuttaa tällainen jouluinen asetelma itse. Juuttipusseja löytää esimerkiksi kukka/puutarhaliikkeistä, ja pyöreän pussin bongasin myös esimerkiksi täältä. Näppärä ompelee sellaisen itsekin. Sisus kannattaa vuorata muovilla, esimerkiksi kelmulla, ellei sitä ole valmiina. Pussin kylkeen sidoin vielä juuttinarua ja lopuksi suihkutin hieman lumispraytä.

Onko teillä jo joulukukkia ostettuna tai omia asetelmia tehtynä?

Mukavaa alkuviikkoa!

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *