Työ-/vierashuoneen muodonmuutos

Yhteistyössä Cuponation ja taloon.com

Viimein on esitellä teille hieman valmiimpia kuvia. Pääpiirteittäin nimittäin on nyt valmista meidän vieras-/työhuoneessa. Säilytysratkaisuja pöydälle sekä niitä hyllyjä pohditaan toki vielä joulun jälkeen. Ainakin johtolaatikoita sekä arkistointilaatikoita on tulossa. Hyllyjä en myöskään seinälle vielä pistänyt sillä en osannut päättää laittaisinko niitä seinän kulmaan kiinni vai hieman irralleen. Toisaalta en ole enää edes varma haluanko koko hyllyjä huoneeseen. Tykkään nimittäin nyt huoneen ilmavuudesta ja siitä ettei se ole täyteen tupattu tavaroita. Tilaa on pienille pojille etsiä ja levittää vapaasti kirjojaan hyllystä. Tuo kehys on muuten Zara Homen ostos vuosi sitten Budapestistä, odottaen edelleen kuvaansa. Yritin meinaan jonkinlaista perhekuvaa etsiä ja totesin että jouluna on otettava uusi! Kaikissa yhteiskuvissa on vain toinen pojista tai toinen on ihan vauva eikä näytä yhtään itseltään vielä. Ja mikä sen parempi aika kuvaukseen kun joulu jolloin kaikki ollaan yhdessä! 🙂

IMG_5989.jpg

IMG_5969.jpg

Rakastan tuota Vallilan Emerald- mattoa! Täydellinen muuten niin vaaleansävyiseen huoneeseen.

2forliving11.jpg

Tuo meidän vanha keittiön yläkaappi koki aikamoisen muutoksen. Vuoden verran autotallissa säästössä ja onneksi pidin sen siellä sillä en voisi olla tähän tyytyväisempi. Tarkoituksen oli tehdä tästä kirja/leffakaappi poikia varten. Saavat nyt pikkuhiljaa itse sen täytellä mieleisillään kirjoilla. Tämä kaappi siis maalattiin, fiksattiin muutamalla ruuvilla sekä rakennettiin jalat sekä leveä lista niitä peittämään. Ja vihdoin tuo Tine K:n lamppu löysi oikean huoneensa minne sitä jo alunperin kaavailinkin. Enää täytyisi hankkia samanlainen valkoisena makuuhuoneeseen joka on nyt kokonaan ilman lamppua!

Hakutulokset%20kohteelle%20ikkuna.jpg

Ikkunankarmit taas maalasin samoin kun olen muissakin huoneissa tehnyt ja ikkunan eteen tein työpöydän Ikean pukkijaloista sekä vanhasta puunvärisestä pöytälevystä joka oli autotallissa säästössä. Seinäthän paikkailin kulmia myöten ensin kitillä ja hiomisen jälkeen maalasin ne Muumimamman remonttimaalilla joka oli todella peittävää ja paksua! Siitä lisää kokemuksia edellisestä postauksesta täältä.

IMG_5999.jpg

Mitä mieltä olette? Onko lopputulos mielestänne onnistunut? 🙂

 

Myös tämän kuun ajan CupoNation tarjoaa alennuskoodin taloon.comista tilaajille, eli 20€ alennuksen tilauksen ylittäessä 200€. Lisäksi heillä on joulun erikoistarjous Taloon.comille, jossa sinivalkoinen valinta -sarjan tarjouksista saa vielä -10€ alennuskoodilla. 13.12. saakka voit tehdä löytöjä kotimaisista Avainlippu- ja Suomessa suunnitelluista Design from Finland –tuotteista. Ostoksille siis tätä kautta.

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *