Luukku 11 // Valkosuklaa Rocky Road

Tänään tein valmiiksi valkosuklaa Rocky Roadeja päiväkodintätien joulumuistamisia varten. Teen muutaman korin näitä ja annan sitten tämän vuoden viimeisenä päiväkotipäivänä jaettavaksi kaikille ihanille tädeille jotka meidän pienokaisista ovat tämän syksyn huolehtineet. Oli muuten niin herkullisia että suosittelen kokeilemaan!

IMG_6100.jpg

Valkosuklaa Rocky Roadeihin tarvitset:

valkosuklaata

vaahtokarkkeja

kuivattuja mansikoita

Sulata valkosuklaa vesihauteessa, levitä uunivuoalle tai pellille leivinpaperin päälle vaahtokarkkeja ja kuivattuja mansikoita maun mukana. Kaada sulanut valkosuklaa päälle ja koristele vielä mansikoilla ja vaahtokarkeilla. Erittäin hyvin tässä toimivat myös esimerkiksi pähkinät ja vaikkapa kuivattu karpalo, oman maun mukaan kannattaa testata kaikenlaista!

 

IMG_6104.jpg

sign_elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *