Luukku 13 // DIY// Itse tehdyt & tulostettavat pakettikortit

Persoonalliset pakettikortit on helppo tehdä itse tai vaihtoehtoisesti tulostaa netistä valmiita malleja. Me teimme molemmat vaihtoehdot. Pinterestin avulla löytyi ihanat ja simppelit, mustavalkoiset pakettikortit, jotka vaan tulostettiin hieman normaalia kopiopaperia vahvemmalle paperille. 

IMG_6011.jpg

Marjukka leikkasi tulostettujen pakettikorttien mallista saksilla samanmuotoisia pohjia, joita Pinterest -korteissakin oli. Kaapista löytyi kuusenmallinen leimasin, jolla sai kivoja jouluisia kuvioita. Itse tehdyn kynttiläpurkin (ohje linkin takana) voi antaa lahjaksi ihan sellaisenaan ilman sen kummempia pakkauksia, kun ympärille kietoo hieman juuttinarua ja solmii siihen kiinni jouluisen pakettikortin.

Pakettikortit.jpg

Pakettikortit2.jpg

nimet%C3%B6n.jpg

Pinterest tililtämme löytää monenlaista inspiraatiota. Elisa on koonnut tauluun Prints linkkejä internetmaailman ilmaiseksi tulostettaviin juttuihin, esimerkiksi moniin pakettikorttimalleihin. Uusi pinnauksia kerääntyy päivittäin sillä Pinterest on loputon ideapankki!

Tässä taas hyvä esimerkki siitä, kuinka pienellä vaivalla voi luoda hieman persoonallisuutta joululahjoihin. Varsinkin näin aikuisiällä lahjan sisältöhän ei ole enää välttämättä pääroolissa, vaan ajatus siitä, että toinen on miettinyt lahjan saajaa ja nähnyt hieman vaivaa. Kliseistä, mutta ajatus on tärkein!

sign_marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *