Luukku 15 // DIY // Tähtipajukranssi

 

IMG_5944.jpg

IMG_5936.jpg

IMG_5969.jpg

T%C3%A4htipajukranssi.jpg

Vielä ehtii keräilemään pajuja metsästä tai tienvarsilta ja taittelemaan niitä kransseiksi. Perinteisestihän pajuista tehdään kranssipohjia, mutta tänä vuonna suosiossa ovat olleet kaikki riisutut ja yksinkertaiset jutut sisustuksessa. Kuten puun näkyvyys sekä turhan karsiminen. Ja myöskin ruoanlaitoissa, esimeksi naked cake tai ihan jo muotikin syödä yksinkertaista, terveellistä ruokaa josta tunnistaa kaikki elementit joita siinä on käytetty. Joten kranssitkin ovat erittäin yksinkertaisessa muodossa tänä jouluna. Rautalankaa, pajua ja jouluvalot. Siitä on tämän joulun tähtikranssit tehty.

Yhteinen.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *