Luukku 16 // Lahjat paketissa

Ensi viikolla onkin jo jouluaatto! Tämä joulukuu ja syksy muutenkin ovat kyllä menneet nopeasti, aika paljon sairastaessa tosin. En muista joulukuuta jolloin en olisi joulukortteja lähettänyt mutta nyt on vaan pakko sanoa että siihen eivät voimat ja aika riittäneet. Yleensä olen jo viimeistään marraskuussa saanut kortit lähetyskuntoon. No kaikkeen ei pysty, se on nyt todettava. Nytkin maataan meinaan sängyn pohjalla. Onneksi sentään joululahjat on jo hankittu, ja mikä vielä parempaa, paketoituna.

Tämän vuoden lahjat ovat hyvin maanläheisissä sävyissä. Juuttinarua, ruskeaa paperia, printtejä.

IMG_6019.jpg

IMG_6027.jpg

IMG_6016.jpg

Joko kaikki lahjat on hankittu vai meinaatteko tulevana viikonloppuna niitä metsästää? Millaisilta teidän paketointinne näyttävät tänä vuonna?

sign_elisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *