Luukku 17 // Servettirenkaat nahasta

Kotimme työhuone on pääosin avomieheni käytössä, joka valmistaa erilaisista laadukkaista nahkoista tilaustyönä mm. kellonrannekkeita sekä lompakoita; käytännössä mitä vain nahasta. Minulla on ollut mielessäni jo pitkään nahkaiset servettirenkaat, ja tarkoitukseni oli puolisoni työvälineitä käyttäen valmistaa ne itse. Noh, joulukuu tuli ja kiire vei mukanaan ja pari päivää sitten ihana puolisoni lupautui nämä minulle tekemään. Järkevä uhraus kiireiseltä mieheltä. Uskon, että tällä vältettiin aika monta kiristynyttä hermoa 😉 Sitä paitsi, ammattilaiselta näiden valmistamiseen ei kauaa mene, mutta minulta kaikkine työvaiheineen aivan varmasti huomattavasti enemmän. Jos laadukkaat ja ns. ikuiset nahkatuotteet kiinnostavat, kannattaa käydä katsomassa niiden valmistusvaiheita täältä

servettirengas.jpg

servettir.jpg

servetti.jpg

Näihin renkaisiin käytetty nahka on muuten nimeltään Barenia; laadultaan tismalleen samaa, jota mm. Hermes käyttää tuotteissaan 😉 

Nämä renkaat ovat nyt loistavat mallikappaleet, sillä aion ehdottomasti tehdä näitä vielä enemmänkin. Mielessäni onkin jo erivärisiin servetteihin ja kattauksiin sopivia, mustia, valkoisia jne.. Nahkoja löytyy todella paljon eri sävyissä.

sign_marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *