Luukku 18 // Iittalan joulu

Joko on kaikki joululahjat hankittu ja paketoitu? Myönnän, että itselleni kävi taas perinteisesti. Vielä puuttuu puolet suunnitelluista hankinnoista ja päivät vähenevät ihan kiitettävän kovalla tahdilla. Mutta ei hätää, en aio stressata tästä, enkä mistään muustakaan jouluun liittyvästä. Tässä on vielä monta päivää ja mukavaa juttua ennen aattoa tiedossa; viikonloppukin on buukattu täyteen ystävien ja perheen tapaamista, tanssinäytöksiä sekä sirkustaidetta. Siinä välissä voisi vielä tehdä ne viimeiset hankinnatkin.

Olen saanut ihania jouluisia paketteja itsekin, ja aikuisena olemisessahan parasta onkin se, ettei enää tarvitse odottaa jouluaattoon asti ennen kuin paketit voi avata 😉 Yksi pikkujoululahja sisälsi kaksi kaunista Iittalan kastehelmilyhtyä. Kirkas väri on ajaton ja muotoilultaankin kastehelmilyhdyt sopivat mihin tahansa sisustustyyliin.

Tästä lahjasta inspiroituneena kävin Iittalan nettisivuilla vilkaisemassa, millaisia jouluisia tarjouksia heiltä löytyy. Uskallan väittää, että lähes kaikista klassikkosarjoista on tuolla tällä hetkellä alennuksia. Muun muassa kirkkaat Festivo- kynttilänjalat ovat vielä -20% ja Kivi -kynttilälyhdyt -25%. Iittala lupaa myös ilmaiset postikulut kaikkiin nyt tehtyihin tilauksiin!

Iittala.jpg

Muistan joskus äiti ihmetelleen, mihin ovat hänen vanhat Festivonsa kadonneet.. Olihan se pakko sitten myöntää, että jostain syystä minulle on ilmestynyt jo vuosia sitten pari kappaletta näitä, mutta ihan oikeasti en ole kyllä tarkoituksella niitä omaan kotiini vienyt 😀 No, onneksi sain luvan pitää niitä edelleen hyvässä tallessa. Minulla ne ovat ympäri vuoden esillä.

Keräsin kollaasiin muutaman ajattoman suosikin Iiittalan sivuilta. Tanssi- sarja on hivenen koristeellinen omaan makuuni, mutta kuvitelkaapa kuusi täynnä näitä kauniita palloja? Kelpuuttaisin sellaisen kuusen mielelläni. Lantern on muotoilultaan yksi Iittalan kestosuosikeista, ja mielellään ottaisin niitä useassa eri värissä. Ruskea lasi on todella kaunis, mutta uskoisin silti joka tapauksessa valitsevani omaan kotiini kenties valkoista tai kirkasta lasia. Ilkka Suppasen Kaasa on uusi suosikkini Iittalalta, ja näitäkin löytyy useissa sävyissä.

Olen tehnyt muuten sellaisen huomion tänä vuonna, että marras -ja joulukuu ovat todellakin sisustajan unelma-aikaa. Useat klassikot ja suosikit ovat alennuksessa, ja tätä olen pienimuotoisesti itsekin hyödyntänyt.. Mites te, oletteko tehneet hyviä klassikko/design löytöjä viime aikoina?

sign_marjukka.jpg

*Sisältää yhteistyölinkkejä

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *