Luukku 20 // Stockan jouluvalot ja päivä kaupungilla

Kävimme eilen yhdessä fiilistelemässä jouluista Helsinkiä. Stockmannin valot ja Senaatintorin Tuomaan markkinat olivat upeaa nähtävää meille aikuisillekin, mutta erityisesti lapsille. Paljon kirkkaana loistavia valoja, joita isompi poika ei malttanut olla ihastelematta! Ja Stockmannin jouluikkuna oli yhtä upea kuin ennenkin.

stockablog.jpg

nooastockablog.jpg

tuomaanblog.jpg

Upea tuo Tuomiokirkko valaistuna, eikö totta? Turhan harvoin tulee pysähdyttyä kaupungilla ollessa, vaikka nähtävää riittäisikin. Tuomaan Markkinoille ehdit vielä, ne ovat käynnissä 22.12 saakka ja iltaisin kello 20 asti. Varsinkin näin illan hämärtyessä valojen loisteessa pääsee varmasti jouluiseen tunnelmaan.

karuselli700.jpg

Oli mukava viettää tällainen yhteinen jouluinen vapaapäivä, sillä tänä vuonna perheemme eivät vietä joulua yhdessä vaan suuntaamme molemmat omille tahoillemme sukuloimaan. Paketitkin vaihtoivat siis omistajaa jo lasten huomaamatta. Vielä muutaman päivän työrutistus olisi meillä molemmilla edessä ennen joulunpyhiä. Pian pääsee rauhoittumaan 🙂

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

sign_marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *