Luukku 23 // Joulukuusen koristelua

Muutama viimeinen päivä on tullut mentyä niin sanotusti tukka putkella, tänään sain viettää jo kuitenkin vapaapäivän töistä ja siitä syystä olinkin jättänyt suurimmat touhut ja leipomiset tähän päivään. Pari saaristolaisleipää tuli juuri uunista ja samalla sisään sujahti jouluinen kirsikkapiiras. Piparitaikinat ja torttutaikinat saavat vielä hieman sulaa ja saammepa vielä tänään muutaman ystävänkin iltaa istumaan. Parin tunnin päästä aion heittää kunnolla vapaalle, istuskella ystävien kanssa ja nauttia pullollisen lasillisen punaista kera juustojen ja keksien.

hyvaajoulua.jpg

Tänä vuonna kuusikin koristeltiin vasta aatonaattona eli tänään. Mielestäni valkoisen muovikuusen koristelussa pitää heittää hieman överiksi, siitä syystä koristeet ovat jotain, mitä ei kotonamme ihan heti uskoisi näkevän. Sinä päivänä, kun saan hankkia aidon kuusen, lupaan koristella sen hillitysti ja aikuismaisesti 😉

kuusi.jpg

Huomenna luvassa vielä joulukalenterimme viimeinen luukku! Nyt lähden jatkamaan hommia keittiön puolelle, ihanaa aaton odotusta kaikille!

sign_marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *