Välipäiviä

IMG_6385.jpg

Ollaanko teillä vielä ihan jouluisissa tunnelmissa vai joko katseet suunnataan kohti kevättä? Ainakin lunta on vihdoin tullut tänne eteläänkin ja pakkanen paukkuu niin kovin että pukin tuomia villasukkia on tarvittu. Mummolasta ollaan kotiuduttu joulunvietosta ja ehdittiin tässä välissä ystäväni pojan jalkkissynttäritkin järjestämään kahden ikävuoden kunniaksi. Nyt kuitenkin lomaillaan rennosti toisessa mummolassa ennen uuden vuoden aattoa jota tullaan viettämään rauhallisesti poikien kanssa äitini luona.

Kovasti tekisi mieli tarttua keskeneräisiin sisustus- ja remonttipuuhiin mutta ehkä tämä loma kannattaa tällä kertaa pitää vain rauhallisena lomailuna ja lepäillä kerrankin. En vain ole sellainen ihminen joka pysyy aloillaan kovin pitkään, onneksi nuo pienet pojat pitävät päivät kiireisinä. Milloin keksitään patjoista liukumäkiä, milloin pomppulinnoja. Vain mielikuvitus on rajana. Nyt saatiin vihdoin nuo väsyneet hulivilit unten maille ja maistellaan juustoja vielä tämänpäiväisten lettukestien jälkeen. Jotenkin tuo normaaleihin ruokiinkin palaaminen tuntuu vaikealta tälleen loman aikana, vaikka kroppa sitä pikkuhiljaa jo toivookin. Ensi viikolla sitten viimeistään ryhdistäydytään!

Ihania pakkaspäiviä kaikille!

Elisa.jpg

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *