Uuteen vuoteen

Meidän ensimmäinen kokonainen blogivuosi huipentui joulukalenteriin – diy-juttuja, reseptejä, ideoita! Mitä tykkäsitte? Toteutetaanko samanlainen myös ensi vuonna?

Tässä vielä kuvakoosteet joulukalenteristamme:

joulukalenteri20151.jpg

joulukalenteri2015.jpg

 

Tässä samalla haluamme vielä muistuttaa siitä, että meitä voi seurata blogin lisäksi sekä Instagramissa, Pinterestissä että Bloglovinissa. 

Pinterestistä löydät meidän molempien inspiraatiokansioita, joita selailemalla pääsee nopeasti kärryille meidän erilaista tyyleistämme ja toisaalta samalla myös siitä, kuinka paljon samanlaisia kiinnostuksen ja inspiraation kohteita meillä on! Pinterest toimii ideapankkinamme, jonne pinnailemme päivittäin uusia lisäyksiä.

pinterest.jpg

Instagramissa pääsee näkemään myös hieman arkisempaa elämäämme blogikuvien lisäksi. Voit linkittää oman insta-käyttäjätunnuksesi kommenttiboksiimme jos haluat – seuraamme mielellämme myös teidän lukijoiden päivityksiä 🙂

IMG_2594.jpg

Bloglovin on sovellus, jonka kautta ainakin me seuraamme suurinta osaa lempiblogeistamme. Meillä oli hieman teknisiä haasteita tämän käytön kanssa blogimme siirryttyä Casablogeihin, mutta nyt julkaisumme päivittyvät taas normaalisti, joten sieltäkin pääsee meitä seuraamaan!

bloglovin.jpg

Näissä tunnelmissa haluamme toivottaa teille Ihanaa Uutta Vuotta 2016! Meillä on ollut huikea blogivuosi, ja ensi vuodellekin on suunnitelmissa jo vaikka mitä.Toivottavasti olette viihtyneet tämän vuoden kanssamme 🙂

Kiitos myös kaikille yhteistyötä kanssamme tehneille tahoille!

marjukkaelisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Uuteen vuoteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *