Pientä ylellisyyttä uudelle vuodelle

Joulukuussa tuli tehtyä hyvin vähän hankintoja kotiin – muutamaa joulukoristetta ja valoja lukuunottamatta. Seurasin kuitenkin Vepsäläisen joulukalenteria Facebookissa, ja sieltä bongasin Balmuirin sisustustekstiiliä aika mukavalla alennuksella. Kyseessä on Balmuirin Antibes -sarjan ihanan pehmeät puuvillaiset tyynyliinat. Sarja on saanut nettisivujen mukaan inspiraationsa Ranskan rivieralta – yhdestä suosikkipaikastani maailmassa. Nizzan alueella olen käynyt parikin kertaa, mutta silti suunnittelen koko ajan jo seuraavaa matkaa alueelle kunhan sopiva hetki tulee.

Balmuirblog.jpg

Balmuiria tuskin tarvitsee blogissa sen kummemmin esitellä, uskallan väittää sen olevan merkkinä hyvinkin tuttu kaikille lifestyle -blogien lukijoille. 

Vappublog.jpg

Tottakai innokas kuvaus-assarini tuli paikalle heti, kun kuuli jotain yläkerrassa tapahtuvan. 

Tämä oli nyt vain pieni sneak peak näistä tyynyliinoista ja makuuhuoneesta muutenkin. Uudelle vuodelle olen suunnitellut jos jonkinlaista projektia kotiimme, ja satsaus laatuun tekstiilien muodossa on ehdottomasti yksi niistä. Jos en hanki tämän Antibes -sarjan pussilakanoita, saatan yhdistää näihin tyynyliinoihin ihan vain yksiväriset, valkoiset, egyptiläisestä puuvillasta valmistetut pussilakanat. 

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *