Eläinlakanoita lastenhuoneeseen

 

Lapset saivat joululahjaksi eläinaiheisia pussilakanoita ja mummo löysi vielä alennusmyynneistä suloisen siili- tyynynpäällisenkin. Yritän vielä ylläpitää talvisempaa sisustusta niin pitkään että kevätfiilis koittaa ja nämä lakanat sopivat siihen erinomaisesti. Juuri nyt kun ulkona on 29 astetta pakkasta ja maisemat eivät voisi olla kauniimpia. Pakkanen yrittää kovasti painella myös sisään mutta tuli takassa pitää sen loitolla ja lämmittää koko talon. Nautitaan tästä niin kauan kuin sitä kestää, ensiviikolla saattaa meinaan jo sataa vettä!

IMG_6536.jpg

IMG_6524.jpg

IMG_6547.jpg

IMG_6543.jpg

Vieläkö teillä on ajatukset talvessa vai onko ne jo suunnattu kohti kevättä?

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *