Le Creuset trendikkäässä sinisen sävyssä

Alennusmyyntien aikaan olin sattumalta äitini kanssa Kampin kauppakeskuksessa pyörähtämässä, ja Le Creusetin myymälä houkutteli meidät väreineen myös sisälle piipahtamaan. Tarjoushaukkoina toki tsekkasimme ensimmäisenä alennuspöydän antimet, ja tottakai sieltä heti tarttui jotain kotiin viemisiksi. Näiden laadukkaiden astioiden sävy oli se, joka sai minut ennen kaikkea kassalle -sinisen ja vihreän sävyt ovat olleet viime aikoina sen verran paljon esillä, että ne ovat jääneet varmaan jo alitajuntaani minua kiusaamaan.

2forlecreuset2.jpg

Le Creusetilla on ikivanhat perinteet ja nämä tuotteet ostettuani jäin miettimään myös muita heidän laadukkaita keittiötarvikkeitaan. Itse asiassa heidän nettisivuiltaan huomasin Le Creusetin viettäneen viime vuonna 90-vuotisjuhlavuotta! Edelleen heidän ikoninen tavaramerkkinsä, valurautapata, valmistetaan kuulemma samoilla metodeilla heidän valimollaan Ranskassa. Padalla sanotaan myös olevan elinikäinen takuu, joka on jo aikamoinen lupaus! 

2forlecreuset.jpg

Tällä hetkellä astiat päätyivät keittiön tasolle säilyttämään sipuleita sekä puukapustoja. Äidiltäni, joka ystävällisesti osti meille vielä tämän korkeamman astian, sain hyvän idean myös tarjoilua varten -täydellinen esim. leipätikuille. Mielessäni onkin jo pari erilaista ruokaa, jota voisi näistä tarjoilla. 

2forLeCreus.jpg

Mites tuo ihana sininen sävy? Houkutteleeko?

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *