Pannukakun tuoksuista sunnuntaita

Tulin sanomaan pikaiset moikat ja muistuttelemaan teitä vielä Pikku Norsun kanssa yhteistyössä järjestetystä arvonnasta! Osallistumisaikaa on 3.2.2016 saakka eli vielä muutama päivä. Käykäähän tästä linkistä jakamassa lempilastenlaulunne kommenttiboksiin niin saadaan ihana juliste teistä jollekin arvottua 🙂

Olemme viettäneet viikonlopun perheen kesken äitini syntymäpäiviä viettäen. Viikonloppu sisälsi Elisan poikien (eli myös veljenpoikieni) kanssa ulkoilua ja leikkimistä, neljän koiran kanssa ulkoilua, vähän shoppailua tyttöjen kesken ja saimmepa koko perheen saman pöydän ääreen vielä ravintolaan illalliselle.

Pannukakkua teimme lauantain aamiaiselle. Pellillisestä riittää koko porukalle! Perinteisesti herkuttelimme pannukakun mansikkahillon ja kermavaahdon kera. 

pannukakut2.jpg

Nyt jatkan sunnuntain viettoa lähtemällä koiramme kanssa pitkälle lenkille ennen pimeän tuloa. Onpa muuten keväinen keli ollut koko viikonlopun, eikö? Jos ei tietäisi tänään olevan tammikuun viimeinen päivä, voisin vaikka vannoa olevamme jo pitkällä keväässä! 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *