Vapaan viikonlopun odotusta

Oliskos hei ihana herätä näiden kuvien tunnelmissa tuoreen kahvin tuoksuun, puhtaissa valkoisissa lakanoissa, poski pehmeää Balmuirin tyynyliinaa vasten? 

blog1.jpg

Todennäköisesti, jos ihan oikeasti joisin aamukahvini sängyssä, valkoiset lakanat olisivat hyvin pian entiset läikytettyäni niille kahvia ja omenan palatkin olisivat kadonneet varmasti aina nälkäisen koiramme vatsaan ennen kuin ehtisin tuholaisemme nimeä sanoa.

Joka tapauksessa aion nyt viettää pienen miniloman arkisesta aherruksesta ja viettää pitkän, vapaan viikonlopun! Kaikenlaista kivaa hommaa on suunnitteilla, joten sängyssä ei ole aikaa loikoilla. Suoritamme nimittäin pieniä muuttopuuhia lähipäivinä, sillä vihdoinkin minulla (ja miehelläni) on työhuone, jonne pääsen puuhastelemaan ja levittelemään kankaat, ompelukoneet ja verhoilutyökaluni tulevia hommia varten.  Muutama tuoli odottelee jo kunnostustaan ja suunnitteilla on muitakin kivoja projekteja.. Niistä lisää todennäköisesti myöhemmin 🙂

blog2.jpg

blog3.jpg

blog4.jpg

 

Virkistävää viikonloppua kaikille jo näin etukäteen!

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *