Kevään himotuimmat ´16

Jälleen ollaan taas kohta keväässä ja olisi aika tämään kevään Himotuimmat- listan. Meidän tämän hetken suosikkiemme sisustuksen saralla.

 

himotummat.jpg

 

Elisa: Niinkuin jo alkuvuodesta mietiskelinkin kotimme järjestyksen tilaa niin pienellä vaivalla saisin wc- tilaan lisää järjestystä. Ikean Godmorgon- peilikaapin (3.) haluaisin allastason päälle kätkemään sisälle kaikki purkit ja putelit. Kaappi on sisältäkin peilipintaa joka tuo kivaa luksuksen oloa. Ja koska kaappi on sisältäkin upea, tarvitsee se myöskin sisäänsä järjestystä. H&M:n valikoimasta löytyy läpikuultavaa kovamuovia olevat hammasharjamuki (5.) sekä säilytysrasia (6.) jotka sopisivat tarkoitukseen erinomaisesti.

Keittiöön taas haluaisin tuoda hieman marmoria, joka on tällä hetkellä kovassa huudossa. Tiskialtaan viereen sopisi Hemtexin Marianne- tarjoiluvati (4.) pesuaineiden alle tarjottimeksi. Kovasti minua tällä hetkellä houkuttaa myös meriheinästä valmistetut matot. Ikean valikoimasta löytyy esimerkiksi Sinnerlig (1.), joka olisi keväiseen sekä kesäiseen olohuoneeseen täydellinen kaiken vaalean kaveriksi. Olohuoneeseen olen lisäksi jo muutaman vuoden haaveillut oliivipuuta. Kuinkakohan vaikea se olisi pitää hengissä? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Ainakin tämän Sían silkki-oliivipuun (2.) uskaltaisi ostaa heikommallakin huolehtimisella.

Joko olette bonganneet näitä Light Box- valoja vaihdettavalla tekstillä? Nyt on markkinoille tullut myös pienempiä boxeja mutta tuo minun himotukseni on BXXLGHT- merkkinen, jota löytää ainakin Homenordin- nettikaupasta (7.).

Himotuimmat%20talvi%202016.jpg

Marjukka: Useimmiten omat Himotuimmat -sarjan kollaasini ovat sisältäneet aika paljon tuotteita, joista nimenomaan haaveilen -ne eivät välttämättä ole millään realistisella hankintalistalla. Tällä kertaa kuitenkin keväälle laatima kollaasini sisältää aika käytännöllisiä asioita, ja värimaailmakin on kummallisen hillittyä omassa tyylissäni! Säilytysratkaisut ovat itselleni tämän kevään (ja varmaan tämän vuoden) teema, sillä haaveissani olisi saada kotimme järjestykseen selkeyttä ja saada ylimääräinen tavara pois silmistä. Mittailtuani erästä nurkkaa ruokailutila/olohuoneessamme, totesin sinne mahtuvat aika sopivasti ikean ( 1.) Bestå vitriinihyllykkö. Aiemmin olenkin kertonut nurkkauksen olevan hieman epätavallinen leveydeltään, jonka vuoksi emme ole saaneet aikaiseksi tehdä siitä järkevämpää. Tästä Bestå vitriinikaapista kuitenkin jäisi molempiin reunoihin vain n. 1,5 cm tilaa, joten en pidä sitä kovin pahannäköisenä. Ja hintansa puolesta Ikean tuotteet ovat kuitenkin tällaisen tavallisen sisustajan saavutettavissa.

Luulenpa, että tänä keväänä minun on p-a-k-k-o hankkia jotain vaaleanpunaista. Haaveilin jo vuosi sitten pienestä pinkistä pilkahduksesta kattauksissa, ja nyt kun Pantonen tämän vuoden värikarttakin jo sallii tämän pastellisävyn käytön, koen sävyn hankinnan jopa pakolliseksi. (2.) Arabian KoKo sarjassa on kaunis pinkki sävy, ja voisin hankkia sieltä sekä kulhon että pari pinkkiä kahvimukia. (5.) Niiden lisäksi suunnitelmissani olisi hankkia valkoisia, isoja KoKo mukeja ja pikkuhiljaa siirtää vanhat kahvimukimme syrjään.

Kevään sisustusjuttuja pohtiessani päällimmäisenä mielessäni on myös tällä hetkellä työhuoneemme sisustaminen toimivaksi, mutta viihtyisäksi. Tarvikelistalla on varastohyllyä, työpöytää sekä muutamia valaisimia sekä mattoja. Ikea näyttäisi tarjoavan tähänkin sopivia ratkaisuja. Kevytrakenteinen pukkijaloilla seisova työpöytä ( 3.Tornliden/Oddvald ) , metallivalkoinen hyllykkö (4. Vittsjö) ja työvalaisimeksi pari (6.) Antifoni lamppua. Okei, myönnettäköön, että meiltähän löytyy jo nyt kodistamme sekä tuota Vittsjö sarjan hyllykköä, että pari noita työvalaisimia. Ne on kuitenkin hyväksi havaittu tässä parin vuoden käytössä, joten uskallan väittää niiden toimivan myös työhuoneellamme.

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *