Huomenna kotiin

Viikko sitten otettiin pienemmän pojan kanssa yllätyslento Kuusamoon. Alunperin oli tarkoitus lähteä autolla koko perheen kesken pohjoiseen, mutta pojan sairastuttua sekä miehen satutettua selkänsä hyppäsimmekin puolen perheen voimin lentokoneeseen. Perillä odottivat isovanhemmat, joiden kanssa on nyt vietetty viikko lumesta nauttien. Kerrankin tuli levättyä oikein kunnolla. Hiihtämistä, hyvää ruokaa, kylpylässä uimista, elokuvia iltaisin sekä herkkuja luvattoman paljon! Viikko on mennyt aivan uskomattoman nopeasti ja huomenna onkin jo aikainen lento kotiin. Tosin kyllä niitä kotiin jääneitä alkoikin jo olla ikävä!

kuusamokuva2.jpg

kuusamokuva4.jpg

kuusamokuva8.jpg

kuusamokuva3.jpg

kuusamokuva7.jpg

kuusamokuva6.jpg

kuusamokuva5.jpg

kuusamokuva10.jpg

kuusamokuvat.jpg

Pian käynnistyy muuten hiihtolomaviikko. Suunnistaako kukaan kenties pohjoiseen? Lumeen hurahtaneena meinasin alkaa suunnittelemaan meille loppuvuodeksi tai ensi vuoden alkuun jo uutta reissua. Kertokaas kokemuksia, missä Pohjois-Suomen kohteissa te käytte mieluiten?

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *