Alakerran valaisimet

Huonekorkeuden vuoksi meillä ei olohuoneessa ole kattovalaisinta lainkaan, vaan valoa tuovat katonrajaan asennettu ledivalonauha, Bo Conceptin Kuta jalkavalaisin sekä samassa tilassa olevan ruokailutilan Vitan Silvia.

2forSilvia.jpg

Muuttaessamme halusin ehdottomasti ruokapöydän yläpuolelle Yki Nummen Kuplat -valaisimen harmaassa sävyssä. Vuoden tässä asuttuamme aloin kaipaamaan tilalle kuitenkin jotain ilmavampaa ja aavistuksen modernimpaa. Niinpä Kuplat sai lähteä vaihtoon Tori.fi sivuston kautta ja tilalle tuli Vitan Silvia  -Kutan kanssa samassa sävyssä. 

2forSilvia2.jpg

Saimme Kutan tupaantuliaislahjaksi mieheni äidiltä, jonka kanssa yhdessä pohdimme eri vaihtoehtoja ennen hankintaa. Kutaa löytyy kolmessa eri sävyssä, himmeä hopea, musta ja harjattu kupari. Puolitoista vuotta sitten kupari taisi olla suosionsa huipulla ja kuulemma tähän hopeaan verrattuna toimitusaikakin oli ainakin tuplasti pidempi sen suosion vuoksi. Meille tämä himmeä hopea oli kuitenkin ykkösvalinta.

2forKuta.jpg

Mielestäni nämä valaisimet ovat todella hyvä parivaljakko. Ainakin omaan silmääni ne luovat aika harmonisen kokonaisuuden näin pienessä tilassa.

Marjukka.jpg

2 kommenttia “Alakerran valaisimet

  1. Kaunis tuo käpymäinen valaisin.Valaisimen toimivuus ei aina ole niin hyvä ulkonäön kanssa.

    1. Mustakin tuo Silvia on kaunis valaisin, ja tuo kyllä riittävästi valoa ruokailutilaamme 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *