Väri-inspiraatiota vuodelle 2016

Vaikka omassa kodissani kannatankin pääosin neutraaleja sävyjä niin silti varsinkin näin kevään korvilla alan himoita värejä ympärilleni. Välillä tulee myös niitä kausia, jolloin kiinnittää huomiota vain tiettyihin värisävyihin ja niitä pitäisi saada joka paikkaan vaatteista seinämaaliin asti? Koska kotimme on kuitenkin tarkoitus olla mahdollisimman ajaton, en näe itseäni maalaamassa seiniämme trendikkäillä värisävyillä, vaan tuon mieluummin silloin tällöin pieniä väripilkkuja kotiamme piristämään. Nyt to-do listalla olisi muutamat uudet sohvatyynyt. Arvaatteko, mitkä sävyt kiinnostavat minua tänä keväänä? 

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Kuten huomaattekin, ylläolevat kuvat ovat lainauksia Pinterestistä. Loin blogimme yhteiselle tilille kansion, jonne voin lisäillä tämän kuluvan vuoden mittaan minua kiinnostavia sävyjä ja inspiraatiota sisustukseen. Muut kansioni sisältävät ehkä enemmän sitä ajatonta materiaalia 🙂  (Klik, täältä pääsette seuraamaan meitä Pinterestissä).

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *