DIY // Virkattu matto

Kuusamon lomalla ehdin vihdoin tarttua virkkuukoukkuun ja tehdä matonkuteista pyöreän maton. Alunperin ajattelin sijoittaa sen makuuhuoneeseemme mutta pojat vaativat sitä omaan huoneeseensa joten sinne se sitten päätyi. Kivan rentouttavaa hommaa!

IMG_7018.jpg

IMG_7015.jpg

IMG_7455.jpg

Jos joku innostui niin hyvät ja selkeät ohjeet löytyvät esimerkiksi täältä. Mieleni tekisi virkkailla ja kutoa vielä monenlaista. Suuri inspiraation tulva on koko ajan meneillään mutta vain hyvin vähän aikaa kaiken toteuttamiseen. Ehkä sitten ensi lomalla jos sinne asti malttaa odottaa? Nämä jälkimmäiset lomapäivät ollaan vietetty muumimaailmaa lukuunottamatta ihan kotona ja sen lähistöllä. Kolmevuotias innostui hiihtämään muutaman satametriä ja pulkkamäkeä ollaan laskettu oikein urakalla. Tällaisia rentoja lomia saisi olla enemmänkin!

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “DIY // Virkattu matto

  1. Minäkin yritin tehdä virkkaamalla mattoa. Tuli siitä ihan ok, mutta on töisevä tehdä, jos alkaa kuvioita tehdä. Kaunis väri on tässä sun matossa ja lopputulos nätti.

    1. Kiitos kovasti! Kuviot tosiaan vaativat varmasti paljon enemmän. Itse virkkasin ensimmäistä mattoani joten aloittelin tälleen "helpommin" 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *