Kevättä kohti

Talviloma häämöttää jo lähellä, sillä enää tämä ja huominen päivä olisi arkista aherrusta edessä. Suunnitelmia yhdelle viikolle on jo aika mukavasti… Kummipojan synttäreitä, yhden pienokaisen nimijuhlat, miniloma Tallinnaan alkuviikosta ja loppuviikosta sitten Tukholmaan isolla kaveriporukalla. Täytän nimittäin ensi viikolla myös pyöreitä vuosia eli kai sitä täytyy hieman juhlistaa 😉 Ja vapaina hetkinä olen varmasti työhuoneellamme puuhastelemassa. Nyt alkaa sielläkin olla välineet siinä mallissa, että pääsee pian ihan kunnolla hommiin!

blogi5.jpg

Tallinnassa olemme yhden yön, joten pari päivää on aikaa pyöriä kaupungilla. Ajattelin ainakin pikaisesti katsastaa hieman design ja sisustustarjontaa ja kuulemma Telliskivi Loomelinnak olisi paikka, jonne kannattaisi mennä? Onko teillä suosituksia kaupoista/kahviloista/ravintoloista Tallinnassa? Otan mielelläni vastaan vinkkejä, sillä itselleni tuo naapurikaupunki on jäänyt vielä aika tuntemattomaksi.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, seuraavan kerran palailenkin sitten lomakuulumisten kera 🙂

Marjukka.jpg

2 kommenttia “Kevättä kohti

  1. Telliskivi on ihan katsastamisen arvoinen paikka, vaikkei kovin iso olekaan. F-Hoonea suosittelen ehdottomasti ruokapaikaksi; falafel-annos oli taivaallinen ja hinta edullinen. Myös intialainen ravintola Chackra vanhassa kaupungissa on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen! Upea paikka, superystävällinen palvelu ja maittavat annokset. 🙂 Ihanaa lomaa ja reissuja!

    1. Kiitos Jessica vinkeistä! Tuosta F-Hoonesta olen kuullut aiemminkin, ja falafelit on kyllä ehdottomasti makuuni! Paikka menee siis ehdottomasti listalleni 🙂 <br />
      <br />
      Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *