Projektina leikkikeittiö

Nimet%C3%B6n-1.jpg

Joko kaikki ovat hurahtaneet DC Fixiin? Itse bongasin Prismasta nämä Vallilan versiot. Samantien päässä alkoi raksuttaa lasten Ikean leikkikeittiö joka muuten juuri muutti keittiön ja olohuoneen välistä lastenhuoneeseen. Näitä kontaktimuoveja löytyy kyllä niin joka lähtöön etten valintaa saanut vielä aikaiseksi. Suosikeiksi nousi kuitenkin kolme versiota, vaalea puu, marmori sekä pitsikuvio. Tarkoituksena olisi tuunata ainakin keittiötaso. Ajattelin laittaa taakse myös levyn välitilaksi jonka päällystän kenties samalla kuin tasonkin. Jos tyttöjen huonetta sisustaisin niin valitsisin ehdottomasti tuon pitsin välitilaan ja puun tasoksi mutta mies taitaa olla sitä mieltä että pojille pitsiä ei laiteta. Ehkä sitten tuo marmori?

IMG_7513.jpg

IMG_7520.jpg

Lisää rekvisiittaa täytyy myös hankkia. Kuten keittiöliina, leikkisaippua ja kenties joku yrttikin pöytää koristamaan. Näitä lasten juttuja on niin kiva suunnitella sillä mielikuvitus on vain rajana. Kuvat ovat keittiöstä ihan sellaisenaan, pian on luultavasti jo täysin erilainen keittiö esiteltävänä!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *